Program

2024.09.02. 16:15

Majkával és Desh-el hangol ízekre a Miskolci Piknik

Szeptember 20. és 22. között ismét az ízeké és a dallamoké a főszerep Miskolc belvárosában.

Tavaly is hatalmas siker volt a rendezvény Miskolc belvárosában

Fotó: Miskolci piknik

2024-ben is varázslatos élményeket ígér Miskolc szeptember végi gasztrofesztiválja, a Miskolci Piknik. A program még korántsem nyilvános, de ami már biztos, hogy a hazai pop két szupresztárja, Majka és Desh biztosan fellép a rendezvényen. 

Majka is ott lesz a Miskolci Pikniken
Fotó: Vajda Istvan

Szeptember 20. és 22. között, péntektől vasárnapig az egész belvárost belengik majd az illatok, az ízkavalkádban és a zenei kínálatban pedig láthatóvá válik a hely szelleme, hiszen a város új gasztronómiai fesztiváljának vállalt célja nemcsak a környékbeli gazdálkodókkal, ízmesterekkel való kapcsolatteremtés, hanem az is, hogy újabb teret adjon Miskolc vibráló közösségi életének. Mivel Miskolc mindig befogadó város volt, természetesen érkeznek majd az ország más részeiből is étel- és italkülönlegességek. Mint ahogy a zenei kínálat is bőven ad ízelítőt a népszerű helyi előadókból, ugyanakkor mindhárom színpadon fellépnek a hazai könnyűzenei élet különböző műfajokat képviselő hírességei. A programot folyamatosan jelentik majd be a szervezők.

Miskolc újabb különleges eseményének részleteiről a szervezők a Miskolci Piknik honlapján és a közösségi oldalakon folyamatosan tájékoztatják az ínyencségekre vágyó lakókat és látogatókat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában