Buli

2024.09.04. 10:00

Vidáman ültették a jövőt Sárospatakon - képekkel, eredményekkel

A nyár utolsó hétvégjén rendezte meg a Sárospataki Plasztik Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület a XII. Ültess Jövőt elnevezésű szabadtéri családi rendezvényét.

Boon.hu

Együtt töltötték a családok a délutánt

Forrás: sarospatak.hu

A nyári szünet utolsó kánikulainak mondható hétvégéjén gyönyörű napsütéses időben, sokféle programmal várták az Ady tér árnyas fái nyújtotta kellemes környezetébe az érdeklődőket. A rendezők nagy örömére sokan, közel kettőszázan döntöttek úgy, hogy kihasználják a szép idő és a remek programok nyújtotta lehetőséget, és vidám, családias hangulatban töltik együtt a vasárnap délutánt. Sárospatakról, a környező településekről is érkeztek látogatók. 

Ugrálóvár is volt Sárospatakon
Forrás: sarospatak.hu

Ugrálóvár, fotóparaván 

A programelemeket idén is a végtelen sokszínűség jegyében kínálták, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatta a számára legjobban tetsző elfoglaltságot. A délután csúcspontja Tóth Emese Freestyle foci bemutatója volt, amelyet izgatottan vártak kicsik és nagyok egyaránt. A freestyle foci magyarul szabadstílusú futball, mely magába foglalja az összes olyan mozdulatot, amely kreatív, látványos és egyedi. Három fő stílusa van: „low-air” – állva lábbal végzett trükkök, „upper” – állva felsőtesttel végzett trükkök, „sitting” – ülve végzett trükkök. Mindezek mellett megtalálhatóak az akrobatikus elemek is a sportban. Emese hozta a freestyle feelinget! Ügyességével elvarázsolta a nézőközönséget, ami által nagy sikert aratott a bemutatója. 

Ugrálóvár, fotóparaván is várta a gyerekeket, a családokat. Frissítők és mindenféle finomság vásárlására is volt lehetőség.

Ügyességi versenyek 

A Mozgolódó-Dokk sportos akadálypályáján sokan tették próbára ügyességüket, gyorsaságukat. Az ott megszerzett tiketteket ajándékokra, gyümölcsökre lehetett beváltani. Az egészségvédelem fontosságára a Sárospataki Rendelőintézet EFI Iroda szakdolgozói hívták fel a résztvevők figyelmét, szűréseket végeztek, tanácsokkal látták el az érdeklődőket. 

Ügyesség
Forrás: sarospatak.hu

A vállalkozó kedvű gyermekek örömmel látogatták meg Mihalkóné Orosz Zsófia standját, ahol Zsófi arcfestéssel varázsolt a gyerekek arcára vidám és gyönyörű motívumokat. A Kreatív Kuckóban vidám felhőcskét készíthettek az alkotni vágyó gyermekek.
Közel 50 résztvevő nevezett a „Régi idők” akadályversenyére, ahol ez éven is érdekes, izgalmas ügyességi feladatok várták a versenyzőket. Piramis, Mesekosár, Célbadobó, Zsonglőr, Pontpong által gyűjtögették szorgalmasan a nevezők a pontokat.

Díjazottak: 

Óvodások  

I. díj Preszoly Sára  

II. díj Tardi Fanni 

III. díj Szoták Richárd 

Alsósok, 1-2. o.  

I. Szoták Gréta  

II. díj Kondráth Milán  

III. díj Mihalkó Lujza 

Alsós 3-4. o.  

I. díj Preszoly Máté  

II. díj Budai Kiara 

III. díj Fischinger Luca 

Felsősök 5-8. o.  

I. díj Budai Ramóna 

II. díj Kovács Dorina 

III. díj Majoros Orsolya 

Csapat  

I. díj Szánti család  

II. díj Nyuszik csapat 

Felnőtt 

Koczák Jánosné

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában