Ezt mondta az édesanya

2024.09.15. 16:30

Tóth Balázs édesanyja nem biztos abban, hogy fia öngyilkos lett

A bükkaranyosi Tóth Balázs még augusztus 20-án – a születésnapján – tűnt el otthonából, azóta keresték a legjobb keresőcsapatok bevonásával. Pénteken sajnos szertefoszlott a remény, hiszen Harsány közelében megtalálták a fiú holttestét. Az édesanya nem biztos abban, hogy öngyilkos lett a fia.

Boon.hu

Égtek a gyertyák Balázsért

Forrás: Shutterstock

Fotó: A kép illusztráció

Szeptember 13-án, pénteken – ahogyan arról a boon.hu is beszámolt – az édesanya, Szkárosi Krisztina közösségi oldala feketébe borult. Krisztina a Borsnak mondta el a szívszorító részleteket. A rendőrségi fotók alapján azonosította be fiát. 

Hatalmas fájdalom nekem. A fiam meghalt!

 – mondta remegő hangon a lapnak. A rendőrök Balázst holttestét eltűnésekor viselt ruháiban, valamint hátizsákjával és az édesanyja lakáskulcsával találták meg.

Megemlékezést szerveztek

A fiú halálhíre sokkolta barátait. Péntek este mintegy négyszázan gyűltek össze a bükkaranyosi buszmegállónál, ahol utoljára látták a fiút, hogy mécseseket gyújtsanak és közösen emlékezzenek rá.

Az anya nem biztos abban, hogy fia önkezével vetett véget az életének

Szkárosi Krisztina nem biztos abban, hogy a fia öngyilkos lett. Azt nyilatkozta, hogy fia nagy mennyiségű alkoholt vitt magával, amikor eltűnt, többek között egy üveg likőrt és négy doboz sört. 

Felmászott a toronyba, de nem biztos, hogy öngyilkos lett. Talán megszédült és kiesett

 – mesélte az édesanya a Borsnak. Hozzátette, hogy a fia nem volt az a típus, aki sokat ivott. 

Balázs olyan volt, hogy ha itthon ivott két felest a barátaival, már az is megártott neki

 – tette hozzá.

Támadások kereszttüzében

Szkárosi Krisztina Facebook oldalán jelezte, hogy megszünteti a fiókját. Indoklást nem írt, de az együttérző, részvétnyilvánító szavak mellett rengeteg támadás éri, ez lehet az oka.

A Miskolci Rendőrkapitányság az Általános Közigazgatási Rendtartásról szóló törvénynek megfelelően vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit szakértők bevonásával – tájékoztatta portálunkat Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense még pénteken.

 

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában