Programajánló

2024.10.11. 09:30

Hamarosan Halloween! Fesztivált tartanak Mályiban

Idén is, immár hatodik alkalommal nagy erőkkel készül a helyi közösség a Halloween Fesztiválra, amelyet október 19-én rendeznek meg.

Boon.hu

Már sötétedéskor igazán félelmetesek a házak (képünk illusztráció) Fotó: Havran Zoltán

Mályiban már hagyománynak számít, hogy október utolsó hetében varázslatos világgá változik a település. A rendezvény évről évre egyre népszerűbb, és egyre több család érkezik rá, hogy együtt ünnepeljék a kísértetek éjszakáját. 

A szervező idén is változatos programokkal készül, amelyek között lesznek ijesztő történetek, kísérteties programok és természetesen a kicsik és nagyok nagy kedvence, a jelmez verseny is. Az idei évben egy különleges lehetőség nyílik arra, hogy mindenki hozzájárulhasson a fesztivál sikeréhez. Az Aranyosi Vattacukor ugyanis úgy döntött, hogy a fesztivál napján a bevétel jelentős részét felajánlja a szervezőnek. Így aki szívesen fogyaszt vattacukrot, egyszerre támogathatja a rendezvényt és élvezheti a finomságot. 

A szervező célja, hogy a fesztivál akár már jövőre több napos eseménnyé váljon, így a támogatók hozzájárulása elengedhetetlen. A részletes program elérhető a szervező, Királyháziné Marsovszki Erika közösségi oldalain.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában