Csütörtöki hírek

3 órája

Lázár János bejárta a Barlangfürdőt, drónokkal is kerestek egy nőt Telkibányán

Csütörtökön reggel két busz ütközött az Újgyőri főtérnél, délután pedig Lázár János miniszter járt Miskolcon. Csütörtöki hírösszefoglalónk.

Boon.hu

Lázár János építési és közlekedési miniszter és Tóth-Szántai József polgármester járta végig a leégett Barlangfürdőt Fotó: Vajda János

Miskolcra érkezett október 10-én, csütörtökön Lázár János építési és közlekedési miniszter. Tóth-Szántai József polgármester kíséretében bejárta a leégett Barlangfürdőt. 

A fürdőt a lehető legrövidebb időn belül újjáépítjük

 – mondta a miniszter, majd leszögezte, hogy a kormány tudatában van annak, mekkora érvágás Miskolc turizmusa számára a fürdő zárva tartása.

A város lakosságszámának jelentős csökkenése miatt a korábbi 27 helyett immár csak 25 képviselőből áll Miskolc Megye Jogú Város Közgyűlése. A Pont Mi Egyesület minősített többséggel rendelkezik a közgyűlésben.

Telkibányára riasztották a Neptun Mentőcsapatot, ahol egy nő gombázni indult az erdőben, azonban eltévedt. Kutyával, drónnal és quaddal is keresték.

Csütörtökön rosszul indult a reggel a miskolci közlekedési vállalat számára, két busz súrolta egymást az Újgyőri főtérnél.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában