Ez volt ma

2 órája

Megvannak a Miskolc Holding új vezetői, a garadnai polgármester klubelnök és játékos is a helyi focicsapatban

Hétfőn menesztették a Miskolc Holding régi vezetését, szerdán már az új nevek is nyilvánosságra kerültek, a délutáni miskolci csúcsforgalomban pedig villamospótló autóbuszok közlekedtek, kiderítettük, miért. Szerdai hírösszefoglalónk.

Boon.hu

Soós Attila az előző ciklusban a miskolci közgyűlés tagja volt

Fotó: Ádám János

Hétfőn menesztették a Miskolc Holding igazgatóságát és felügyelőbizottságát, szerdán pedig az is kiderült, hogy kik látják el a jövőben a feladatokat a Holding élén. Tóth-Szántai József polgármester egyértelmű célokat fogalmazott meg az új vezetőség számára: 

Miskolcon minden az embereket kell, hogy szolgálja a jövőben. Az új vezetők feladata egy jól működő, lakosságbarát rendszer kialakítása lesz.


A Highlights of Hungary már tíz éve ismeri el a Kárpát-medence kiemelkedő teljesítményeit. A „Hass, alkoss, gyarapíts!” mottó alatt olyan emberek történetei állnak reflektorfényben, akik munkájukkal, elhivatottságukkal inspirálják a fiatalokat, hogy merjenek nagyot álmodni és megvalósítani céljaikat. Cikkünkben elolvashatják, kik az idei jelöltek.
A garadnai futballsztorit a falu elöljárója szolgáltatja, hiszen Bujnóczki Máté egy személyben polgármester, klubelnök, játékos, az pedig már csak hab a tortáján, hogy támogatóként is az egyesület és a csapat mögött áll. 
Délután Miskolc belvárosában szokatlanul hosszú sorokban várakoztak a villamosok. Kiderült, hogy elektronikai hiba miatt állt le egy villamos, így amíg a hibás villamost bevontatták a telephelyére, pótlóbuszokkal közlekedhettek az utasok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában