A mai nap

3 órája

Halálra szúrtak egy 16 éves fiút Miskolcon, javul Lehoczki László állapota

Tragédia történt egy vita hevében a Kisavason vasárnap hajnalban és bár javul Lehoczki László állapota, továbbra is várják a véradókat. Vasárnapi hírösszefoglalónk.

Boon.hu

Hope kutyáról, Lehoczki László kutyájáról posztolt nemrég az életmentő felesége. "Szomorúan üldögélt az udvaron és lógatta az orrát"- írja: Hope hiányolja a gazdiját. Aki szerencsére már jobban van

Forrás: facebook

Vita hevében leszúrt egy 16 éves arnóti fiút egy 20 éves vadnai férfi vasárnap hajnalban egy kisavasi szórakozóhely előtt. Az elkövető beismerő vallomást tett. A helyszínen jártunk, ahol a tragikus eset nyomai még vasárnap délután is láthatók voltak.

A Spider Mentőcsoport vezetőjének felesége pénteken tett közzé felhívást, melyben irányított véradásra kérte férje követőit, vasárnap pedig újabb információkat közölt Lehoczki állapotáról.

Különleges program várta a vasútmodellek szerelmeseit a miskolci Gömöri pályaudvaron szombaton és vasárnap: a Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete megszervezte hagyományos őszi vasútmodell-kiállítását.

Fizetésnapon járta végig Miskolcot az Észak egyik újságírója 50 évvel ezelőtt, és leírta, milyennek látta a várost, mit tapasztalt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában