Sikert arattak

2 órája

Közönségdíjat nyert a MiReHu

A leginnovatívabb stand az ENVIRONTEC-en!

A díjazott csapat

Forrás: MiReHu

Kiemelkedő teljesítménnyel zárta az első alkalommal megrendezett ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítást a miskolci MiReHu Nonprofit Kft., a rendezvény elnyerte a leginnovatívabb és leginformatívabb stand díját. A nemzetközi kiállítás célja, hogy a környezetipar, hulladékgazdálkodás, vízgazdálkodás és fenntarthatóság iránt érdeklődő szakemberek számára bemutassa a legújabb innovációkat és technológiai megoldásokat, miközben új üzleti kapcsolatok kialakítására is lehetőség nyílt a régiós üzleti platformon.

 

A MaKuka program aratott sikert

A háromnapos rendezvény október 3-án zárult, amely során a látogatók a Hungexpo applikáción keresztül szavazhattak a legjobb standokra. A MiReHu a nemzetközileg elismert, környezettudatos és fenntartható gondolkodásmódra tanító, élményalapú és játékos MaKuka program kiemelt elemeivel várta a látogatókat, ami a legtöbb szavazatot kapta, így büszkén vihették haza a közönségdíjat.

 

Ez az elismerés bizonyítja, hogy standunk nemcsak vizuálisan volt figyelemfelkeltő, hanem szakmailag is jelentős tartalmat nyújtott. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki szavazott ránk, és külön öröm számunkra, hogy ilyen sokan érdeklődtek tevékenységünk iránt. A szakmai beszélgetések megerősítettek minket abban, hogy jó úton járunk

 – nyilatkozta Ladányi Roland ügyvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában