Egymilliót nyerhet

2 órája

Milyen a tökéletes munkahely?

A Miskolci Egyetem idén csatlakozik a PwC Magyarország független kutatásához, amely arra keresi a választ, hogy milyen a tökéletes munkahely, milyen szempontok fontosak a munkahelyválasztás során.

Ujlaki Attila

A Miskolci Egyetem segít a felmérésben Fotó: Vajda János

Az egyetemi hallgatókat, pályakezdőket vagy már munkatapasztalattal rendelkezőket megszólító kérdőív segít reálisan végiggondolni a munkahellyel szembeni elvárásokat, amelyek segítségül szolgálhatnak a karriertervezés vagy akár egy állásinterjú során. A felmérés eredményei alapján a vállalatok betekintést nyerhetnek a fiataloknak a munkahelyválasztáskor fontosnak ítélt szempontjaiba, ezáltal lehetőségük lesz az új igényekhez jobban alkalmazkodó munkahelyet teremteni. A PwC Magyarország online kérdőíve 2024. október 31-ig tölthető ki.

A felmérés körülbelül 12 percet vesz igénybe, amelynek során olyan juttatási elemekre kérdeznek rá, mint a fizetés, a karrier, a személyes fejlődés, a rugalmas munkarend vagy éppen a home office lehetősége. A felmérés anonim, magyar és angol nyelven érhető el. A kérdőív végén magánszemélyként lehet regisztrálni a PwC Magyarország nyereményjátékára, amelynek fődíja nettó 1 millió forint.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában