Figyelem!

1 órája

Ha a hónap első vasárnapja, akkor Miskolci Régiségvásár

Október 6-án, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés: 7 és 15 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek Miskolcon.

Boon.hu

Miskolci Régiségvásár

Fotó: Ádám János

A villamospótló autóbuszok kijelzőin VP viszonylatjelzés látható, továbbá a járatok ezen viszonylatjelzéssel találhatóak meg a menetrendi keresőkben. 

Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 07:10-kor, a Malomszög utca megállóhelyről 06:48-kor indul. 

Az utolsó pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 14:55-kor, a Malomszög utca megállóhelyről 14:48-kor indul. 

A vágányzár előtti utolsó, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 06:55-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 06:10-kor indul. 

A vágányzár utáni első, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 15:10-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 14:40-kor indul.

A villamospótló autóbuszok megállóhelyei: 

  • a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni, Diósgyőr felől érkezve pedig a leszállóhelyen lehet leszállni; 
  • a Selyemrét és a Szinvapark/Centrum között a villamosmegállókban áll meg; 
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbusz-megállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtti megállóhelyen, a Tiszai pályaudvar irányába a Hejőcsaba irányú megállóhelyen); 
  • a Városház tér villamosmegálló helyett a 11-es autóbuszjáratok Szemere-kert megállóhelyén áll meg; 
  • a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút melletti autóbusz-megállóhelyen áll meg. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában