„Tekerj a szívedért!”

3 órája

Idősek mozogtak Ongán a szív világnapja alkalmából

Vasárnap ünnepeltük a Szív világnapját. Ongán szeptember 30-án, hétfőn csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez, a sportpályára elsősorban nyugdíjas korúaknak szervezett rendezvényen.

Boon.hu

Sportoltak a szépkorúak

Forrás: Onga

Fekete János, a nap főszervezője, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségének Borsod-Abaúj- Zemplén Vármegyei elnökségének a sportért felelős alelnöke, kérdésünkre elmondta, hogy „Tekerj a szívedért!” szlogen alatt futott a program. Az ünnepélyes megnyitó után bemelegítő tornával indult a nap Zatrok Csaba vezetésével, amelyen száznál is többen vettek részt. Majd aki szeretett volna, a sportpálya körül, egy 600 méteres futókört tehetett meg egyszer, kétszer vagy akár háromszor kerékpárral vagy gyalog. Az elnök elmondta, hogy ez nem verseny volt, hanem az volt a cél, hogy a mozgás és az egészséges életmód legyen a középpontban. A közös mozgást pedig egy jókedvű zsíroskenyér-parti zárta. 

A jó hangulatú rendezvény 10 órától 12 óra 30 percig tartott beiktatva egy kis vérnyomás- és testzsír mérést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában