boon.hu video

2024.07.11. 17:13

„Szárnyára vesz majd hírnév” – fiatal tehetségek vették birtokba az Ady színpadát (Fotókkal, videóval)

Csütörtökön délután zárta musical táborát a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány. Az Ady Endre Művelődési Ház színpadán mutathatták be a fiatalok, hogy mit tanultak, hova fejlődtek a program hat napja alatt.

Galambos Eszter

Csütörtökön tartották a musical tábor zárógáláját az Ady Művelődési házban.

Fotó: Vajda János

A festői szépségű Varbói-tó mellett szervez minden évben nagy sikerrel musicaltábort a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány borsodi tehetségeknek.

Immár hétéves hagyomány, hogy a tábor végén egy komplett produkcióval kedveskednek a gyerekek szüleiknek, családtagjaiknak. A táborzáró közel egy órás előadás során a színpadon sok-sok mosolygós gyermekarcot láthattunk, akik magabiztosan adták elő tudásukat. Mindenkinek jutott egy kisebb vagy nagyobb szerep, amivel egy-egy percre kitűnhetett a többiek közül és megmutathatta tudását.

Művésztanárok készítették fel őket

Az országosan ismert mentorok garantálták idén is a megfelelő szakmaiságot. Ebben az évben a táborban tanított Szolnoki Péter Artisjus-díjas magyar zenész, énekes, zeneszerző, a Bon-Bon együttes énekese, Jancsó Dóra színművész, aki évtizedekig volt a Miskolci Nemzeti Színház oszlopos tagja, Fandl Ferenc színművész, valamint Cselepák Balázs énekes, színész a Miskolci Nemzeti Színház művészei.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában