Siker!

2024.08.04. 21:09

Ezüstös Császtások Isztambulban!

Nagy sikert értek el a Császta Néptáncegyüttes táncosai.

Boon.hu

Forrás: Császta Néptáncegyüttes

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 25. International Istanbul-Büyükcekmece Culture and Art Festival-on vesz részt a táncegyüttes, ahol 10 napon keresztül több mint 20 különböző ország táncegyüttesével élvezhetik a táncosok a fesztivál hangulatát, versenyszellemét és Isztambul szépségét. Méghozzá igencsak nagy sikerrel!

„Igen, éljen, hurrá, megcsináltuk Ezek a szavak hangoztak el tegnap éjjel az Isztambuli színpadon a táncosainktól. Örömmel hirdetjük, büszkén kikiáltjuk, közhírré doboljuk, hogy a Törökök egy nemzetközi versenyen egy nemzetközi színpadon minket Magyarokat a dobogó második fokára helyeztek!!

Azaz a Császta Néptáncegyüttes a 25. INTERNATIONAL ISTANBUL- BÜYÜKCEKMECE CULTURE AND ART FESTIVAL Nemzetközi Golden Bridge Néptáncversenyén 18 nemzet között a kiemelkedő és megtisztelő MÁSODIK HELYEZÉST ÉRTE EL!

Hihetetlenül büszkék vagyunk táncosainkra, szívvel-lélekkel-tűzzel-akarattal sok-sok fáradtsággal és rengeteg jó kedvvel csinálták végig a Fesztivált, az elejétől a végéig!

Nagyon köszönjük a Szikes zenekarnak, hogy mindig számíthattunk rájuk és kiválóan muzsikáltak a lábunk alá!

Végül de nem utolsó sorban hálánkat fejezzük ki Bárdos Zsuzsannának, aki végig segített minket az út során!” - írták a közösségi oldalukon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában