boon.hu video

4 órája

Miskolc reggeltől estig Horváth Csongor fotóriporter szemével (fotók,videó)

Október 1-jén kedden, a miskolci Ifjúsági Ház Galériáján megnyílt Horváth Csongor fotóriporter „Miskolc reggeltől estig – Városi pillanat- és tájképek az év négy évszakából” című kiállítása.

Gárdonyi Edina

Horváth Csongor

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A mindössze 21 éves fotóriporter három év sajtó- és városfotóiból válogatta össze a kiállítás anyagát. Célja, hogy megmutassa Miskolc sokszínűségét úgy, ahogyan ő látja a várost.

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Természetfotósból fotóriporter

Horváth Csongor gyerekkora óta érdeklődik a média világa iránt. Kezdetben a természetfotózás vonzotta, amit lakóhelyének természeti szépségei inspiráltak. Munkáit először a Lillafüred Online közölte, melyeket nagyobb online médiumok is átvettek. 

Ez arra sarkalt, hogy minél több esemény rögzítsek

 – mondta a fotóriporter.

Miskolc változó arcait rögzítette

Később a Miskolci Napló fotóriportereként dolgozott, ahol a város hétköznapi eseményeit örökítette meg. Számos rendezvényen és városi eseményen készített fotókat, amelyek nemcsak az adott pillanatot, hanem Miskolc változó arcait is megmutatták. Jelenleg a polgármesteri hivatal fotósaként tevékenykedik, ahol fotóival célja a város imázsának építése valamint a legfontosabb események dokumentálása.

A kiállításmegnyitón közreműködtek az Erkel Ferenc Zeneiskola tanárai és Tóth Lőrinc Ágoston. Az érdeklődők október 31-ig tekinthetik meg a kiállítást, amely hétköznaponként 9 és 18 óra között látogatható az Ifjúsági Ház Galériájában.

További videós tartalmaink itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában