Mozi

2 órája

Magyar Vígjátékok Hétvégéje

A CINE-MIS Nonprofit Kft. az általa üzemeltetett Művészetek Háza Béke Art Mozitermében 2024. októberének utolsó hétvégéjén szervezi meg a Magyar Vígjátékok Hétvégéje programot, melynek keretén belül négy, nagy sikerű magyar vígjátékot tekinthetnek meg az érdeklődők.

Boon.hu

Csinibaba

Forrás: Budapest Film Zrt.

2024. október 26. 15:00 - Béke Art Moziterem Csinibaba, magyar zenés vígjáték, 100 perc, 1997 (12 éven aluliaknak nem ajánlott)

Rendező: Tímár Péter. Szereplők: Gálvölgyi János, Reviczky Gábor, Andorai Péter. 1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a KISZ meghirdeti a Ki-mit-tud-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett.

Nyugati nyaralás
Forrás: Fórum Hungary Zrt. 

2024. október 26. 17:00 - Béke Art Moziterem Nyugati nyaralás, magyar krimi vígjáték, 90 perc, 2022 (12 éven aluliaknak nem ajánlott)

Rendező: Lévai Balázs, Tiszeker Dániel. Szereplők: Mészáros Máté, Pokorny Lia, Szőke Abigél, Tóth Mátyás. Magyarország a ’80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele…

Liza a rókatündér
Forrás: A Company Hungary Kft.

2024. október 27. 15:00 - Béke Art Moziterem Liza, a rókatündér (12 éven aluliaknak nem ajánlott)

Rendező: Ujj Mészáros Károly. Szereplők: Balsai Mónika, Schmied Zoltán, David Sakurai, Bede-Fazekas Szabolcs, Molnár Piroska. Liza, a csinos, ám szerény ápolónő tizenkét éve gondoskodik a japán nagykövet özvegyéről. Egyhangú élete megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám a dolgok rendre balul sülnek el. Liza a japán slágerének szellemének segítségével arra a következtetésre jut, hogy ő a japán mesék elátkozott rókatündére. Miközben Liza megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit, a zsaruk, különösen Zoltán Zászlós érdeklődését is felkelti.

Seveled
Forrás: InterCom

2024. október 27. 17:00 - Béke Art Moziterem Seveled, (12 éven aluliaknak nem ajánlott)

Rendező: Orosz Dénes. Szereplők: Mészáros Béla, Tenki Réka, Básti Juli. Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

Az előadásokra jegyek foglalhatók a honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában