röplabda

2021.08.30. 15:30

„Támadásban sokat kell még együtt dolgozni”

Szombaton lejátszotta első felkészülési találkozóját a DVTK élvonalbeli női röplabdacsapata, méghozzá Nyíregyházán.

A felek öt szettet játszottak, a hazai együttes 5:0 (10, 23, 11, 19, 12) arányban győzött. A vendégeknél Kalmár, Egri, Kiss E., Kuzelová, Godó és Dmitrieva alkotta a kezdő hatost, míg csereként Kundrák (liberó), Balogh E. (liberó), Lóczi (liberó), Sylejmani, Zsofnyák és Hollósi lépett pályára. Farkas Mihály vezetőedző gárdájában Sitku és Jovic kisebb sérülés miatt nem kapott lehetőséget.

– Küzdelmes, hosszú labdamenetek voltak, első meccsnek tökéletesen megfelelt – mondta Farkas Mihály. – Főleg úgy, hogy fáradtan érkeztünk ebbe a meccsbe, mert 6 napos edzőtábor után voltak a lányok, és még aznap délelőtt is tréningeztünk, ez a mérkőzés volt a záróprogram. Aminek örülök, hogy nyitásfogadásban egészen jó volt a társaság, küzdöttek egymásért a lányok, nem volt elveszett labda. Támadásban sokat kell még együtt dolgozni, de a Nyíregyháza blokk- és ütőmagasságban elég komoly erőt képvisel.

(A borítóképen: Farkas Mihály)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában