Röplabda

2024.03.12. 14:00

A nyírségieket kellene megszorongatni

A DVTK a Vasas Óbudával, míg a Fatum Nyíregyháza a MÁV Előre Foxconnal szemben maradt alul a női Extraliga negyeddöntőjében, így a borsodiak, és a szabolcsiak is az alsó házban folytatják tovább a bajnoki küzdelmeket.

A két csapat az 5-8. helyért zajló csatározás során egymás ellen lép pályára, a csata az egyik fél harmadik sikeréig tart. Az alapszakaszban elért helyezés alapján a nyírségiek a pályaválasztók, az első meccset szombaton 19 órától a Continental Arénában vívják meg a felek. A második, miskolci találkozóra március 20-án, szerdán 18 órától kerül sor a DVTK Arénában, a harmadikra március 24-én, vasárnap 17 órától Nyíregyházán. Amennyiben ekkor még nem dől el a győztes kiléte, akkor március 28-án Diósgyőrben lesz az újabb összecsapás, s ha még mindig szükséges, akkor április 1-jén a szabolcsiaknál az utolsó. A párharc nyertese az 5., vesztese majd a 7. helyért játszik tovább. A másik alsóházi párban: Újpesti TE – Szent Benedek RA.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában