Labdarúgás: NB III

2024.03.17. 19:10

,,Gratulálok, a kalapom emelem a fiúk előtt"

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport 20. forduló

Karcagi SE – Evolution Hungary-Cigánd SE 0-3 (0-1)

Tiszafüred, 100 néző. V.: Sándor Cs. (Sztányi, Gavalla-Kulcsár)

Karcag: Fedinisinec – Nikic, Győri, Székely D. (Süveg, 72.), Csala, Maruscsák, Kristóf M. (Vona, 80.), Kovács D. (Vajda C., 72.), Erdei (Andric, 46.), Caba (Aszalós, 72.), Pataki. Vezetőedző: Varga Attila.

CISE: Perehanec – Pap, Kőrizs (Silling, 72.), Misák (Erdei, 72.), Girdán (Fenyőfalvi, 82.), Kardos, Tóth M., Juhász M., Kovács N. (Horváth Z., 85.), Vass, Kelemen (Motkó, 82.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

Gól: Kőrizs (7.), Motkó (100.), Silling (102.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Varga Attila: – Ez egy tükörsima vereség volt. Köszönöm a cigándi csapatnak, hogy ennyivel megúsztuk, mert ebben a meccsben sokkal nagyobb vereség is benne volt. Egy nagyon jó csapattól kaptunk ki, teljesen megérdemelten.

Igor Bogdanovic: – A mai mérkőzés pontosan úgy alakult, ahogyan a fiúkkal meg volt beszélve. Az egész heti munkán lehetett érezni, hogy a mai meccs másabb lesz, mint az előző két forduló volt. Gratulálok, a kalapom emelem a fiúk előtt, nem volt kérdés, hogy ezt a meccset ,,behúzzuk". Nagyon fontos volt ez az eredmény, megérdemelten nyertünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!