Röplabda

2024.04.17. 21:00

Négy szett kellett a sikerhez

Megtette az első lépést az 5. hely megszerzése felé a barcikai röplabdacsapat.

Nyert a Vegyész

Fotó: Flajsz Péter

Férfi röplabda Extraliga, rájátszás az 5. helyért, 1. mérkőzés

GreenPlan-VRC Kazincbarcika – Kecskeméti RC 3:1 (18, -23, 21, 18)
Kazincbarcika, 200 néző. V.: Halász, Szarka (Selmeczi, Berényi).
GreenPlan-VRC Kazincbarcika: Garan 4, Bibók 20, Jirásek 10, Cziczlavicz 4, Gurskii 4, Péter M. 8. Csere: Kiss M. (liberó), Óhidi, Péter B. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Kecskeméti RC: Török S. 3, Kecskeméti 13, Boldizsár P. 6, Varga P. 13, Farkas P. 4, Gacs 5. Csere: Török Zs. (liberó), Mócza. Vezetőedző: Deák Márk.
Toronyai Miklós: – Gratulálok a fiúknak. Úgy érzem, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, leszámítva a második szett megingását. A meccs nagy részében azonban minden játékelemben jobbak voltunk ellenfelünknél. Ismét köszönjük a szurkolást, megtettük az első lépést az ötödik hely megszerzéséért.
Deák Márk: – Gratulálok a Barcika csapatának! Megérdemelten nyertek. A srácoknak elmondtam, hogy ki lehet kapni, de nem ilyen hozzáállással. Emiatt kicsit keserű a szánk íze, de ingyen senki nem fogja adni a győzelmet. Várjuk a hazai visszavágót és szeretnénk javítani.
A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0, a GreenPlan-VRC Kazincbarcika javára.

A két csapat a következő mérkőzést vasárnap 19.00-tól Kecskeméten játssza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!