Helyi sport

2024.07.28. 21:45

A tarcsi meglepte otthon a tavalyi bajnokot

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 1. forduló

Putnok FC – Diósgyőri VTK tartalék F4R    0-2 (0-0)
Putnok, 150 néző. V.: Németh (Deme, Szilágyi Zs.).
Putnok FC: Slakta - Végső, Tóth L., Lőrincz (Nagy G., 72.), Csiki, Pócsik (Mrva, 80.), Korbély (Kercsó, 65.), Tordai (Galacs, 80.), Boros, Máris, Nemes. Vezetőedző: Szala Ákos. Diósgyőri VTK tartalék F4R: Dojcsák – Ferencsik (Stavnichuk, 80.), Kiss L. (Kovalenko, 80.), Vincze, Sáreczki (Benkő, 46.), Zrnic, Acolaste (Furdetskyi, 56.), Bárdos, Szakos (Osikov, 67.), Lajcsik, Kiss B. Vezetőedző: Vincze Richárd. G.: Furdetskyi, Kiss L. Jók: senki, ill. az egész csapat.
Szala Ákos: – Nem fogok mellébeszélni. A mai produktum nem az a szint volt, amit tudunk és elvárunk magunktól. Bízom benne, hogy időben jött a kijózanító pofon. Csapatunk egyik tagja sem engedheti meg magának a kényelmes hozzáálást. Három éve úgy megy ki a csapatunk a pályára, hogy mentalitásban egy ellenfél sem nőhet fölénk. Ma a Diósgyőr fölénk nőtt, és ezt nem engedhetjük meg magunknak.  
Vincze Richárd: – Kapkodva kezdtük a meccset, nem tudtunk folyamatos játékot kialakítani, ehhez az is kellet, hogy jó volt az ellenfelünk. A 30. perc környékén megnyugodtunk, sokkal többet birtokoltuk a labdát mint előtte, viszont a letámadásaink sokszor nem voltak eredményesek. A második félidőben a Putnok kihagyott büntetője után teljesen átvettük a játék irányítását, és azt gondolom megérdmelten nyertünk. Büszkék vagyunk a srácokra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában