Labdarúgás

2024.08.25. 21:47

Barcikán a hajrában dőlt el a 3 pont sorsa

Büntetőből szerzett góllal nyert az észak-borsodiak NB II-es labdarúgócsapata.

Meccs utáni barcikai öröm

Fotó: KC KBSC

Labdarúgó NB II, 5. forduló
Kolorcity Kazincbarcika SC – Gyimót FC Győr 2-1 (0-1)
Kazincbarcika, 500 néző. V.: Takács Á. (Szécsényi István, Szalai Dániel).
Kolorcity Kazincbarcika SC: Fadgyas – Polgár, Debreceni, Demeter M. (Süttő, 80.)  – Csatári (Ternován, 61.), Lucas, Varga J. – Herjeczki (Katona I., 61.), Szabó M. (Ádám F., 80.), Bódi – Pethő (Pintér Á., 21.). Vezetőedző: Erős Gábor
Gyimót FC Győr: Hársfalvi – Szegi, Hudák D., Hajdú Á., Helembai – Katona M., Hudák M. (Lányi, 71.), Madarász (Kovács D., 61) – Horváth R. (Kiss N., 71.), Pyshchur (Adamcsek, 83.), Ugrai (Miknyóczki, 71.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
29. perc: Ugrai passzolt Madarászhoz, akit a tizenhatoson belül buktattak. Büntetőhöz jutott a Gyirmót, Madarász végezte el a 11-est, és a bal alsó sarokba lőtt, 0-1.
66. perc: Katona M., szabálytalankodott Lucasszal szemben, sárga lapot érően, és mivel már volt neki korábban ilyen figyelmeztetése, a piros is előkerült, 10 főre fogyatkozott a vendégcsapat.
67. perc: A kiállítás utáni szabadrúgást Bódi végezte le, aki Varga J. fejére ívelte a labdát, ami onnan a jobb alsó sarokba pattant, 1-1.
93. perc: Varga J.-vel szemben szabálytalankodnak a vendégek, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A  11-est Bódi értékesítette, 2-1.
Jók: az egész csapat, ill. Katona M., Hársfalvi.
Erős Gábor: – Az első félidőben nem igazán működött, amit elterveztünk, és ezért egy hibát követően hátrányba kerültünk. Nagyon látszott a csapaton, hogy bizonyítani akar, és egy kis szerencsével végül megszereztük a győzelmet.
Tamási Zsolt: – Nagy erőket mozgósított a hazai csapat. A kiállítás után már nem tudtunk sokat hozzátenni a játékhoz, de sok ellentámadást vezettünk az egyenlítés előtt, amelyeket nem sikerült kihasználni, ez volt a döntő tényező.

További eredmények
BVSC-Zugló – Szentlőrinc SE 1-1 (0-1)
FC Ajka – Kisvárda MG 3-2 (2-0)
Aqvital FC Csákvár – Békéscsaba 1912 Előre 1-0 (0-0)
HR-Rent Kozármisleny – Vasas FC 4-2 (1-1)
Soroksár SC – Budapest Honvéd FC 3-1 (2-0)
Opus Tigáz Tatabánya – Budafoki MTE 1-2 (1-2)
Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged-Csanád GA: hétfő, 20.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában