kézilabda

2024.08.31. 15:12

DVTK: jót tett a lelküknek a siker

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 1. forduló

ÓAM-Ózdi KC – DVTK    29–45 (16–19)
Ózd, 200 néző. V.: Babidorics, Reszegi.
ÓAM-Ózdi KC: Blázsovics 1 – Bárdos 2/2, Kovács A. 4, Csamangó 1, Székely, Bazsa 2, Péter D. 6. Csere: Nagy P. (kapus), Bacsi (kapus), Gazdag, Tóth G. 4, Panyák, Csépányi, Zelei 3, Molnár G. 6. Játékosedző: Zelei Botond. 
DVTK: Torma – Kohlrusz 2/1, Gulácsi 7, Gál 6, Kiss R. 10, Nkousa 4, Apatóczky 1. Csere: Bajnok (kapus), Maródi (kapus), Ménfői 3, Orosz G. 1, Csörgő 3, Gubó 2, Deák 4, Nagy T. 2. Vezetőedző: Molnár András. 
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. 
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1. 
Zelei Botond: – Számomra meglepő különbség született, bár azt gondolom, hogy a végeredmény nem tükrözte a játék valós képét. Helyzetkialakításban nem volt nagy különbség a két gárda között, ezek kihasználásában és a védések számában viszont óriási differencia mutatkozott a vendégek javára. Túl sok rendezetlen védelem elleni és üres kapus gólt kaptunk, ezeket nem fogjuk a bajnokságban elbírni. Mindenki ellen fel kell vennünk a tempót és ki kell adnunk magunkból azt, ami bennünk van, de ezt még tanulnunk kell.  
Molnár András: – Meglepően nagyarányú győzelmet arattunk. Ez mindenképpen jót tesz a lelkünknek a bajnoki rajt előtt, de fontos, hogy ne értékeljük túl a sikert.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában