Labdarúgás

2024.08.17. 20:56

Ezer sebből vérezve is simán nyertek

Labdarúgás: vármegyei I. osztály, 2. forduló.

Ózd-Sajóvölgye – Parasznya SE 4–2 (2–0)
Ózd, 300 néző. V.: Tóth J. (Granoviter, Hankó).
Ózd-Sajóvölgye: Elek – Bene (Papp), Pataki, Fercsák (Szlifka), Horváth S., Kapott (Zimányi), Sipos (Bochkor), Magyar (Boros), Filkóházi, Szemere, Vislohuzov (Stefán). Játékosedző: Bene Attila.
Parasznya SE: Csernely – Lőkös (Djubók), Juhász, Keményffy, Musa, Demkó (Fülöp), Bortnyák, Bobcsák (Roha), Marok, Kovács P., Horváth Zs. Játékosedző: Kovács Péter.
G.: Fercsák, Bene, Horváth S., Pataki (11-esből), ill. Djubók, Juhász (11-esből).
Jók: Kapott, Horváth S., Fercsák, Pataki, Sipos, Szemere, Bene, ill. az egész csapat.
Bene Attila: – Végig nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket és számos nagy helyzetet tudtunk kialakítani. Megérdemelten nyertük meg egy remek csapat elleni találkozót. A mérkőzés tanulsága, hogy magabiztos előnyt nem szabad elherdálni...
Kovács Péter: – Először is gratulálni szeretnék minden játékosomnak a hozzáállásához, játékához és a küzdeni tudásához. Másodszor nagyon sajnálom is őket, hogy azok, aki reggeltől estig dolgoznak, utána jönnek edzésre, az összes szabadságukat erre veszik ki, azok nem ezt érdemlik, hogy így bánjanak velük. Tiszta szívből mondom, hogy nagyon, de nagyon, de várom a visszavágót.


Mezőkeresztes VSE – BSK Alsózsolca  1–1 (0–0)
Mezőkeresztes, 100 néző. V.: Séra (Ebergényi, Sántha P.).
Mezőkeresztes VSE: Kertész V. – Nagy Á., Csiszár, Fekete, Tóth D. (Gáspár), Dávid (Takács), Sebestyén (Tekse), Csiszár, Koós, Nagy Z., Galambosi (Kundrák). Edző: Kertész Péter.
BSK Alsózsolca: Lövey – Polényi (Lukács), Jecs (Nagy Z.), Subert, Lakatos L., Urbán, Hallgató, Üveges (Herczeg), Bóna, Száva (Makónyi), Lippai (Horváth). Edző: Varacskai István.
G.: Csiszár, ill. Lakatos L.
Jók: Koós, Csiszár, Tekse, ill. az egész csapat.
Kertész Péter: – Hiányzott ma az átütőerő a csapatból, megint a végén veszítettünk értékes pontokat. 
Varacskai István: – Nagy munkát tettünk a mérkőzésbe, ennek köszönhetően a minimum célt elértük. A csapat sok boldogságot kíván Mike Martin elnökünknek házasságkötése alkalmából!


Hidasnémeti VSC – Bánhorváti  1–7 (1–3)
Hidasnémeti, 50 néző. V.: Porcs (Kovács Cs., Gutyán.).
Hidasnémeti: Balázs – Goda, Sohajda (Lakatos), Palkó, Koós, Molnár A. (Rusznyák), Eperjesi (Bodnár), Bodó (Nagy), Batyi, Orosz, Stiber. Edző: Nagy Ádám.
Bánhorváti: Málik (Sándor) – Bottlik, Kovács Sz., Kazvinszki, Harsányi (Tóth L.), Bicskey (Bári), Zsigrai, Jobbik, Marczis (Pogonyi), Fábián, Sebők (Kerékgyártó). Edző: Mátyás József.
G.: Orosz, ill. Kazvinszki (3), Harsányi (2), Koós (öngól), Bottlik.
Jók: Orosz, Koós, Stiber, ill. az egész csapat.
Nagy Ádám: – Az első félidő alapján több volt ebben a meccsben, sajnos még nincs meg az összeszokottság a csapatban. Gratulálok a vendégeknek.
Mátyás József: – Kitartást a hazai csapatnak, együtt tudunk érezni velük... Az első félidőben voltak zavarok a játékunkban, mind támadásban, mind a védekezésben, de a másodikban stabilizáltuk ezeket, és ez az eredményben is megmutatkozott. Cseréink jól álltak bele a mérkőzésbe. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak.


Sajóbábonyi VSE – Szirmabesenyői SK 3–1 (0–0)
Sajóbábony, 200 néző. V.: Csikai (Ivancsó, Kasuba).
Sajóbábonyi VSE: Gergely – Mezőssy, Szemere, Németh D., Németh B., Titkó, Tóth I., Jónás, Lakatos, Tóth T., Sebők (Kecskés). Játékosedző: Németh Dénes.
Szirmabesenyői SK: Bóni – Péter (Rontó), Fehér, Leskó, El-Sherif, Mészáros (Vajkó), Szurdok, Balázs (Varga Á.), Nyíri (Balogh), Figeczki (Simon), Vígh. Edző: Leskó Miklós és Balázs Ádám.
G.: Mezőssy (2), Sebők, ill. Vajkó.
Jók: az egész csapat, ill. Bóni.
Németh Dénes: – Hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, ha tucatnyi helyzetünkből valamennyit értékesítünk... További sok sikert a Besenyőnek.
Balázs Ádám: – Gratulálunk, további sok sikert az ellenfélnek.


Emődi ÁIDSE – Szerencs VSE    4-1 (2-0)
Emőd, 100 néző. V.: Nagy M. (Nagy G., Horváth Á.).
SunPro Emődi ÁIDSE: Giák – Lapostyán (Stipula), Gáll, Czető, Varga B., Dorogi (Homonnay), Turcsik, Fekete, Bernáth, Pronczner, Rémiás (Kósa). Edző: Turcsik Tamás.
Szerencs: Kiss B. – Berta, Sohajda (Buri A.), Szabó Zs. (Buri Sz.), Jáger (Spéder), Ternyik, Tóth T., Godzsák, Tímár (Margitai), Kovács M. (Kiss K.), Árvai. Edző: Nagy László.
G.: Turcsik (11-esből), Pronczner, Lapostyán, Buri A. (öngól), ill. Tóth T.
Jók: az egész csapat, ill. Tóth T., Szabó Sz.
Turcsik Tamás: – Ezer sebből vérző csaptunk nagyon nagyot játszott ma, de a helyzetkihasználáson van még mit javítani. Sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánunk, térjenek vissza minél előbb. Gratulálok a csapatnak és sok sikert a Szerencsnek.
Nagy László: – Sajnos a forgatókönyv ugyanaz, mint a múlt héten. Az első félidőben hat helyzetet hagytunk ki, a hazai csapat pedig kétszer betalált. A másodikban mentünk az eredmény után, de hiába. Előbb vagy utóbb fordulni fog az eredmény, mert dolgozunk becsületesen. Sok sikert a továbbiakban a hazai csapatnak.


RSE Tállya – BTE Felsőzsolca  1–1 (1–0)
Tállya, 100 néző. V.: Bujnóczki (Lajkó, Éliás).
Tállya: Tarr – Nyitrai, Horváth B. (Varga A.), Dlehány, Kalocsai, Pecsenye, Titkó G., Bohus (Bucsák), Kramcsák, Tőkés (Bauer), Ujvári. Edző: Martis Ferenc.
BTE Felsőzsolca: Kosztyu – Szárnya, Bakos, Molnár R. (Mattyasovszky), Balogh D., Veréb, Varga L., Lovasi (Lasztóczi), Molnár D. (Lippai), Agárdy, Illés. Edző: Gulyás Dénes.
G.: Pecsenye, ill. Molnár R. 
Kiállítva: Lasztóczi (91.).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Martis Ferenc: – Jobban kezdte a találkozót a Zsolca, majd a 20 perctől feljavultunk és egygólos előnnyel tértünk a szünetre. A második félidőben itt is, ott is voltak lehetőségek így igazságos eredmény született egy nagyiramú, jó mérkőzésen. Sok sikert a Zsolcának! 
Gulyás Dénes: – Nagyon nagy iramú mérkőzésen igazságos eredmény született. További sok sikert a Tállyának.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában