Jégkorong

2024.08.30. 08:31

Hokiszeretete átragadt az anyósára

Pozsonyban összekötik a kellemest a hasznossal: drukkolnak és várost néznek

A szlovák fővárosban zajlik a jégkorongozók olimpiai selejtező tornája: a nyitófordulóban a magyar válogatott 5–2-es vereséget szenvedett Kazahsztán nemzeti csapatától.

 


Remekül érzik magukat 
– Kis családunk csütörtökön hajnalban érkezett Pozsonyba – kezdte a vendéglátóiparban dolgozó miskolci Fridély Gábor, egykori jégkorong és labdarúgó játékvezető, aki a hazai élvonalbeli focibajnokságban egykor megannyi összecsapáson asszisztensként működött. – Velünk tartott Icuska, az anyósom, akit már „megfertőztem” a jégkorong szeretetével. Annak tudatában szurkolunk legjobbjainknak, hogy a mezőnyben csapatunknak van a lehető legkisebb esélye a sikerre, a továbbjutás kiharcolására. Az első fellépésünk sajnos nem sikerült – a kazah csapat tagjai profi módjára használták ki a mieink botlásait – és természetesen a házigazda szlovákok ellen sem mi vagyunk az esélyesek. Pár napos vakációnk során a kellemest összekötjük a hasznossal, a drukkolás mellett megtekintjük a város nevezetességeit. Itt remek az idő, szép a város, jó az ellátás, így pazarul érezzük magunkat. KT
 

A Fridély-család a helyszínen szurkol a mieinknek Fotó: olvasónk 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában