Labdarúgás

2024.08.25. 18:30

Ötgólos meccset játszott az MVSC a kupában

Egy gólban mutatkozott meg az osztálykülönbség a labdarúgó Magyar Kupa meccsen.

Két gólt szerzett a Vasút vasárnap

Fotó: Vajda János

A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában, a 64 közé jutásért megrendezett találkozókon vasárnap egy csapat volt érdekelt.

MVSC-Miskolc (vármegyei I. osztály) – Eger SE (NB III)  2-3 (1-0)
Miskolc, 300 néző. V.: Farkas T. (Vilmányi, Szabó F.).
MVSC-Miskolc: Hajzer – Sóskuti (Bánk, 86.), Kundrák, Csávás, Kele, Takács P. (Kurucz, 77.), Daru, Fenesi (Bódi, 77.), Blaskó (Kiss P., 46., Nagy A., 62.), Gönczi, Sebestyén. Edző: Jordán András. 
Eger SE: Hámori – Valkay, Nagy-Kolozsvári (Barócsi, 67.), Sós, Debreczeni, Major (Balázs P., 46.), Kis-Orosz, Berecz, Kozma, Kelemen B. (Farkas G., 46.), Lencsés. Edző: Simon Antal. 
Gólszerző: Fenesi (15.), Daru (64.), ill. Balázs P. (48.), Kozma (81.), Debreczeni (84.). 
Kiállítva: Sós (93.).
Jók: az egész csapat, ill. Berecz (a mezőny legjobbja), Sós, Debreczeni.
Jordán András: – Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz. Ha nincs címer a mezeken, 80 percig nem biztos, hogy a nézők meg tudták volna mondani, hogy melyik az NB III-as csapat. A meccs elején elevettek tőlünk egy gólt, a végén pedig nem kaptunk meg egy jogos büntetőt. Ha ezeket is hozzáadjuk, akkor…
Simon Antal: – Igazi kupamérkőzés volt, jó hangulattal, jó pályán. Jó volt ismét látni Kiss Tibort a pályán. Jó egészséget neki! Gratulálok a csapunk továbbjutásához. 
Továbbjutott: Eger SE.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában