Helyi sport

2024.08.24. 20:40

,,Úgy kellett volna játszanunk a mérkőzés elejétől kezdve, ahogy a kiállítás után"

Labdarúgás: Magyar Kupa

Füzesabony SC Erőss Út – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–0 (1–0)
Füzesabony, 200 néző. V.: Dobai (Virbovszki P., Zahorecz R.).
Füzesabony: Slakta – Tarnóczi, Oláh N. (Kaló I., 67.), Vajda (Nagy Á., 67.), Oláh (Barta, 79.), Szanku K. (Olasz D., 89.), Nagy G. (Nagy M., 79.), Németh, Szabó, Bocsi, Orosz. Edző: Bódis Barna. Tiszaújváros: Czinanó – Bencsík (Tóth Zs., 75.), Rajsli (Butor, 46.), Kollár, Vitelki B., Tóth S., Bökönyi, Papp F., Lőrincz, Lehóczki, Skripek. Edző: Vitelki Zoltán. G.: Szanku K. (6.). Kiállítva: Butor L. (50.), Vitelki Z. (50. – kispadról). Jók: az egész csapat, ill. Czinanó, Tóth S.
Bódis Barna: – Régóta vágyunk a győzelem ízére, a rengeteg munka most megtérült. Igaz, hogy egy kiélezett kupamérkőzés volt, de a csapatom mentálisan és koncentrációban óriásit lépett előre az elmúlt pár héthez képest. Igazából ez a legfontosabb, hogy minél tovább ki tudjunk tartani, át kell menteni ezt a fegyelmezettséget, alázatot és akaratot a bajnoki mérkőzésekre. További sok sikert kívánok a Tiszaújvárosnak!
Vitelki Zoltán: – Külső körülményekről nem beszélek. A játékról csak annyit, hogy úgy kellett volna játszanunk a mérkőzés elejétől kezdve, ahogy a kiállítás után.
Továbbjutott: a Füzesabonyi SC-Erőss Út.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában