Labdarúgás

2024.08.27. 19:25

Újabb hazai vereség a bajnoktól

A Putnok FC labdarúgócsapata ebben az évadban másodszor kapott ki hazai pályán.

Putnok FC (fehérben) hazai pályán játszott bajnokit

Fotó: PFC

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 5. forduló

Putnok FC – Debreceni EAC 0-1 (0-0)
Putnok, 400 néző. V.: Kovács T. (Szabó D., Deme).
Putnok FC: Perehanec (Pápai, 11.) – Végső, Galacs, Lőrincz, Bán (Tóth L. 81.), Pócsik (Korbély, 66.), Tordai, Boros, Máris, Kercsó (Mrva, 81.), Nemes (Csiki, 11.). Vezetőedző: Szala Ákos. 
Debreceni EAC: Tóth D. – Herczku, Sándor T., Papp G. (Tóth D., 74.), Mikó (Kun, 83.), Szabó L., Soltész, Jankelic, Lakatos, Lénárt (Vincze, 90.), Tomola (Al-Sherali, 83.). Vezetőedző: Urbin Péter.
Gólszerző: Soltész (65.).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Szala Ákos: – Meg kell találnunk az ellenszert az ilyen csapatok ellen, akik kizárólag a védekezést részesítik előnyben ellenünk. Mondhatnám, hogy mindenben felülmúltuk a vendégcsapat, de felesleges, mert elvitték a 3 pontot, egy lecsorgó labdából gólt szerezve. Többre vagyunk hivatottak, és ezt be is fogjuk bizonyítani a szezon hátralévő részében. Ami tavaly befelé pattant, az mindkét eddigi vereségünknél kifelé. Át kell szakadnia a gátnak, minél előbb, és ezért mindent meg is teszünk a jövőben is.
Urbin Péter: – Nehéz mérkőzés volt, pont, amilyenre számítottunk. A srácok minden olyan erényt megcsillogtattak, amelyet a szezon eddigi meccsei során már láttunk tőlük: szervezetten védekeztek, ebből jól mentek át a kontrákba, csapatként küzdöttek és mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Gratuláltam a srácoknak, hétből hét meccset megnyerni – két kupamérkőzést és öt bajnokit – nem kis dolog.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában