Helyi sport

2024.09.08. 15:25

A végén szerezték meg a vezetést, és jött utána a kapusbravúr

Labdarúgás: női NB I, 3. forduló

Soroksár SC – Diósgyőri VTK 1–2 (0–1)
Budapest, 100 néző. V.: Altorjay (Juhász, Rigó).
Soroksár SC: Ascher – Mislai, Nyúl, Jákri, Mucsi (Buzás, 46.), Földvári (Miszlai, 37.), Győrik, Patkós (Csizmadia, 80.), Hanász, Czinege, Benke (Schmidt, 46.). Vezetőedző: Dukon Béla.
DVTK: Galambvári – Kazanowska, Boros K., Katona (Avery, 46.), Krisztin (Sain, 73.), Mikó (Havasi, 90.), Ezer (Connell, 46.), Komlós, Myhal (Nagy P., 82.), Szolomájer, Madarász. Vezetőedző Bém Gábor. Gólszerző: Győrik (84.), ill. Myhal (26.), Nagy P. (88.).
Dukon Béla: – Nem érdemeltünk vereséget, döntetlenszagú meccs volt. Igaz, a vége felé egyenlítettünk, aztán a 88. percben kaptunk beívelésből egy gólt. Amire a 93.-ban válaszolhattunk volna, de a Diósgyőr kapusa óriási bravúrral védett. Amíg a helyzeteket nem használjuk ki, addig nagyon nehéz dolgunk lesz.
Bém Gábor: – Az első győzelem mindig nehéz, ez pedig különösen az volt. A támadó játékunk az első félidőben nem úgy működött, ahogy azt elterveztük, mert alap passzokat rontottunk, de ennek ellenére megszereztük a vezetést. A második félidőben sem változott a játék képe, inkább a sok párharc jellemezte a találkozót. Az egyenlítés után mozgósítottuk a tartalék erőnket és megszereztük a győzelmet, ami a lányok mentális erejét mutatja.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában