Helyi sport

2 órája

Aradi Vértanúk Csúcsfutás Tarcalon

Október 5-én lehet felfutni a verseny keretében a tv-toronyhoz.

Az egyik korábbi verseny rajtja

Fotó: Magánarchívum

A hagyományos Aradi Vértanúk Csúcsfutást október 5-én, szombaton rendezi meg Tarcalon a Zöld Sportok Clubja. 
Az 5,5 kilométeres, 400 méter szintemelkedéssel nehezített verseny előnevezése szeptember 25-ig tart. A sportolók a [email protected] e-mail címen név, lakhely, egyesület, születési év megadásával regisztrálhatnak. Az előnevezés csak akkor válik érvényessé, ha a személyenként 6000 forintos nevezési díj megérkezik a rendező Zöld Sportok Clubja bankszámlájára: 55400266-10000403. Az állandó tarcali lakosok 50 százalékos kedvezményt kapnak. Az előnevezők jutalma 1 palack tarcali bor. A verseny védnöke Butta László, Tarcal polgármestere.
A versenyközpontot a 6 Puttonyos Borfaluban (Tarcal, Rákóczi út 4.) rendezik be, ahol 10.00 és 10.45 között lehet átvenni a rajtszámokat, illetve a helyszínen nevezni.
A rajt 11.00-kor lesz Hősi emlékműnél, ahol azt megelőzően rövid koszorúzást tartanak. A célt a Kopasz-hegyi TV-toronynál jelölték ki a szervezők.
Minden nevező „Fuss az életedért!” feliratú kitűzőt, minden célba érkező befutóérmet kap. Az abszolút 1-3. férfi és női helyezett jutalma, az érem mellett 1 palack tarcali bor, a 18 éven aluliaknak csokoládé csomag.  Az abszolút férfi és női győztes serleget is átvehet az eredményhirdetéskor. Korcsoportonként és nemenként a dobogósokat éremmel jutalmazzák. A táv legidősebb és legfiatalabb teljesítője különdíjban részesül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában