Labdarúgás

2024.09.08. 17:54

Az Újváros a bajnokot is elkapta, és befogta

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 7. fordulójában vasárnap két vármegyei együttes egymás ellen játszott. A hazai győzelemmel végződött találkozó azt is jelenti, hogy a Tiszaújváros pontszámban befogta a Putnokot.

A Vitelki Zoltán irányította Termálfürdő FC Tiszaújváros csapata ezúttal is nagyot küzdött

Fotó: ÉM

Labdarúgó NB III, Észak-keleti csoport, 7. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC 2-1 (0-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Takács Á. (Szabó F., Vilmányi).
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Butor (Bencsík, 77.), Farkas M., Tóth S., Bökönyi (Vitelki B., 77.), Papp, Lőrincz P., Varjas L. (Tóth Zs., 77.), Nagy D. (Kollár, 89.), Ivánka, Skripek. Edző: Vitelki Zoltán.
Putnok FC: Pápai – Végső, Mrva (Pócsik, 71.), Galacs (Jónyer, 77.), Lőrincz A., Bán, Korbély (Kercsó, 71.), Tordai, Boros (Halácsi, 83.), Máris, Csiki. Edző: Szala Ákos.
Gólszerző: Papp (56.), Nagy D. (87.), ill. Máris (83.).
Jók: Czinanó, Papp, Tóth S., Ivánka, Lőrincz P., Skripek, Nagy D., ill. Máris, Galacs.
Vitelki Zoltán: – Igazi csapatépítő győzelem volt. Nagyon sokat köszönhetünk kapusunknak, Czinanó Áronnak, aki fantasztikusan védett. Ma a szerencse is kellett, illetve a csapat hite. Sok esetben a magunk dolgát nehezítettük meg azzal, hogy a megszerzett labdákkal nem tudtunk építkezni. Minden csak arról szól, hogy hány gólt szerzel, illetve arról, hogy meg tudod-e nyerni a meccset.
Szala Ákos: – Hét-nyolc darab száz százalékos helyzetet teremtettünk a mai napon, de egyiket sem tudtuk gólra váltani. A Tiszaújváros csapata ahányszor a kapunk felé járt, abból gólt szerzett. Nem is kell túlmagyarázni, nagyon egyszerű játék a foci. Amelyik csapat jobban értékesíti a lehetőségeit, az nyer. Gratulálunk a hazai csapatnak a győzelemhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában