Helyi sport

16 órája

Heten már nincsenek az NB I-be kiesett gárdából

A második vonalban elstartol a hét végén a DVTK női együttese.

Vasárnap elkezdi a 2024/2025-ös bajnokságot a Diósgyőri VTK női röplabda csapata. A piros-fehérek az előző szezonban a legmagasabb osztályban, az Extraligában küzdöttek, azonban ott az utolsó helyen zártak, így kiestek a második vonalnak számító NB I Ligabajnokságba. A gárda – amely vasárnap 17 órától a TRSE vendége lesz Tatabányán – vezetőedzője maradt Németh Szabolcs. A tavalyi keretből távozott Helena Einarsdóttir, Matthildur Einarsdóttir, Andjela Jovanovic, Tatjana Prosvirina és Marija Skoric, Horváth Lili Kaposvárra igazolt, Hegyi Bianka pedig visszavonult az aktív röplabdázástól.
Érkezett a Fatum-Nyíregyházától távozott Rufin-Martinez Lilián, valamint az Egri VSI-től Juhász Dóra, míg az utánpótlásból felkerült Kovács Lili, Mátyás Zsófia és Németh Barbara. A DVTK Ongropack 2024/2025-ös kerete: Bari Csenge, Kundrák Eszter (liberók), Kalmár Viktória, Mátyás Zsófia (feladók), Egri Boglárka, Kovács Lili (feladó átlók), Egri Klaudia, Juhász Dóra, Rufin-Martinez Lilián (négyes ütők), Hollósi Dóra, Németh Barbara (centerek). A diósgyőriek hazai pályája továbbra is a DVTK Aréna lesz. A női NB I Liga csapatai: Budaörsi DSE-Emericus, BVSC Zugló, DVTK Ongropack, Gödöllői RC, Kecskeméti RC, Kispest SE, MTK Budapest, TFSE, Tatabányai RSE, U16-os válogatott, UTE U21, VEHIR-Veszprémi ESC, Vidux-Szegedi RSE. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában