Labdarúgás

2 órája

MZSFC: óriási bravúr a fordulózárón

A labdarúgó NB I 8. fordulójának zárómeccsén a Vasas FC vendége volt hétfőn este a Mezőkövesd Zsóry FC együttese.

Horváth Kevin szerezte a mérkőzés első gólját

Fotó: MZSFC

Labdarúgó NB II, 8. forduló

Vasas FC – Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (0-2)
Budapest, 1277 néző. V.: Káprály (Belicza, Aradi).
Vasas FC: Jova L. (Kiss Á., 46.) – Lehoczky, Doktorics, Otigba, Ódor (Baráth, 30.) – Girsik (Mamusits, 46.), Urblík, Hidi M. S. – Radó (Pintér F. 81.), Tóth M., Szánthó (Rácz, 74.). Vezetőedző: Pintér Attila.
Mezőkövesd Zsóry FC: Juhász I. – Kállai K., Bora, Varjas Z., Zachán – Zvekanov, Cseri (Krausz, 58.), Vajda S. (Jova B., 84.) – Horváth K. (Harsányi, 84.), Szalai J., Bartusz (Cibla, 74.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
8. perc: Kállai K. ívelte előre a labdát, Girsik nagy hibája után Horváth K. elé került a laszti, a támadó néhány lépés után, 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 0-1.
44. perc: Cseri szabadrúgása érkezett a kapu elé, Jova kapus egy védőre ütötte a labdát, ami innen Zachán elé került, ő pedig 10 méterről a kapu közepébe lőtt, 0-2.
48. perc: Urblík kapta meg a labdát a hazai kaputól 18 méterre, ás lövése után a kapu jobb alsó sarkában között ki a labda, 1-2.
Sárga lap: Lehoczky (30.), Tóth M. (45+1.), Urblík (93.), Baráth (94.), ill. Juhász I. (56.), Zvekanov (65.), Bora (92.).
Jók: Tóth M., Baráth, ill. Juhász I., Horváth K., Kállai K., Bora. 
Csertői Aurél: – Ketté osztanám: az első félidőben extrát nyújtottunk, két gólt szerzetünk, nem volt annyi lehetősége a Vasasnak. A második játékrészben nagy volt a nyomás rajtunk, mélyen védekeztünk, több lehetősége volt az ellenfélnek, de kibrusztoltuk a sikert. Inkább az első félidőt választanám. A lényeg, hogy megszereztük a három pontot, nagy nyomás alatt is koncentráltak maradtunk. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában