Labdarúgás, NB III.

2024.09.01. 19:18

„Örülök, hogy a bányásznapon ilyen teljesítményt tudtunk nyújtani”

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 6. forduló

Putnok FC – Salgótarjáni BTC 8–0 (4–0)

Putnok, 200 néző. V.: Tóth T. (Tőkés, Hovanecz).

Putnok: Pápai (Nagy G., 75.) – Végső, Mrva (Kercsó, 64.), Galacs (Jónyer, 75.), Lőrincz, Bán (Havasi, 75.), Tordai, Máris, Csiki, Korbély, Boros G. (Pócsik, 64.). Vezetőedző: Szala Ákos.

Salgótarján: Szalay – Klajban (Héjjas, 46.), Köböl, Filkor B. (Csutora, 46.), Horváth M. (Mátyás, 69.), Nagy M., Filkor M. (Ujhelyi, 69.), Kálmán R. (Csifó, 46.), Farkas, Boros A., Csuka. Edző: Sebestyén Szilárd.

G.: Máris (9., 19., 40., 66.), Korbély (21., 56.), , Jónyer (81., 89.).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Szala Ákos: – Örülök, hogy a bányásznapon ilyen teljesítményt tudtunk nyújtani. Az első perctől kezdve működött, amit elterveztünk. Fegyelmezetten végrehajtották a játékosok mindvégig azt, amit kértünk tőlük. Jobb érzés egy ilyen mérkőzés után nyilatkozni. Ma örülünk a sikernek, de holnaptól már a következő mérkőzés lebeg a szemünk előtt.

Sebestyén Szilárd: – A mai mérkőzésen kijött a két csapat közti minőségi különbség. A mai meccs előtt azt kértem a játékosaimtól, hogy nyomás nélkül, nyugodtan próbáljunk futballozni. Ezt többen félreértették, és akaratgyenge játékot mutattunk be. Gratulálok a Putnoknak, elnézést kérünk csapatunk azon szurkolóitól, akik élőben, vagy az interneten keresztül végignézték ezt a szenvedést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában