Helyi sport

3 órája

Pedig az első húsz percben nagyon jók voltak

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 9. forduló

Eger SE – Diósgyőri VTK tartalék F4R 2–0 (1–0)
Eger, 300 néző. V.: Práth (Sinkovicz, Deme).
Eger: Bukrán – Valkay, Nagy-Kolozsvári, Zvara (Illés, 61.), Sós (Balázs P., 61.), Tóth L., Debreczeni, Koczka (Hamar, 72.), Major (Gíber, 85.), Farkas, Lencsés. Vezetőedző: Simon Antal. DVTK tartalék: Odyntsov – M. Zrnic (Furdetskyi, 64.), Kiss B., Kiss L. (Sipos, 77.), Kovalenko (Stavnichuk, 85.), Osikov (Kristóf M., 46.), Bárdos, Komlósi, Benkő, Varga Z. (Vincze D., 64.), Sáreczki. Vezetőedző: Vincze Richárd. G.: Sós (28.), Tóth L. (64.). Jók: Nagy-Kolozsvári D., Farkas G., Tóth L., Lencsés B., ill. Benkő, Bárdos.
Simon Antal: – Egy nagyon taktikus mérkőzés volt, ahol az első 20 percben sikerült a DVTK rohamait megállítanunk, aztán pedig a Sós Máté góljával kicsit megnyugodott a csapat és így itthon tudtuk tartani a három pontot.
Vincze Richárd: – Az első húsz percben nagyon jól játszottunk. Három komoly helyzetet kialakítottunk, de ezekből sajnos nem tudtunk betalálni. Az ellenfél viszont az első lehetőségét kihasználta. Ezután elveszítettük a játék ritmusát, nem találtuk a területeket az Eger mögött. A második félidőre játékrendszert váltottuk, de ez nem működött, a folytatásban ugyanis egyáltalán nem tudtunk fölényt kialakítani. Próbáltunk focizni, de a teljesítményünk messze volt attól, ami ránk jellemző. A hazaiak egy szépségdíjas szabadrúgásból megszerezték a második gólt, ezután nem volt kérdés, hogy megnyerik a mérkőzést. Gratulálok nekik, mert megérdemelték a három pontot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában