Helyi sport

Tegnap, 10:00

Szombaton jön a tiszaújvárosi JABIL 1/3 Maraton!

Az utóbbi években méltán közkedveltté vált JABIL 1/3 Maraton elnevezésű utcai futóversenyt szeptember 21-én, szombaton rendezik meg Tiszaújvárosban.

Az eddig jól bevált, klasszikusnak mondható 3,5 km-es kör nyomvonala ugyan megváltozott, de a versenyszámok nem. Felkészültségtől függően egyéniben 3.5 km és 14 km vár a futókra, de 4 tagú váltók is teljesíthetik a 14 km-t. Az eddigiekhez képest változást jelent az is, hogy a versenyközpont „átköltözik” a JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolójába, ahol 10.00 órakor lesz a rajt. Az elektronikus előnevezés szeptember 17-én lezárult. Helyszíni nevezésre a verseny napján, a versenyközpontban kínálnak lehetőséget.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozói számára a nevezés ingyenes, de regisztrálni nekik is szükséges a nevezési felületen! A JABIL dolgozói váltó esetében minden csapattagnak a cég munkatársának kell lennie. A szervezők különleges lehetőséget biztosítanak a tiszaújvárosi lakosoknak, akik ezúttal 50%-os nevezésidíj kedvezménnyel vehetnek részt a versenyen! Minden célba érkező egyedi csősálat kap ajándékba! A verseny valamelyik távját teljesítő JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozók és a lakosság körében – az eredményhirdetést követően – kisorsolnak 1-1 db Garmin okosórát, 2-2 db futó felszerelést, továbbá a Jabil dolgozói között 5 db ajándéktárgyat.
Lényeges információ, hogy az útlezárások miatt a versenyre érkezőknek a Sportcentrum mellett található kavicsos parkolót ajánlott igénybe venni. További információ begyűjthető a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klubban, telefonon: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mailben: [email protected], vagy a www.tiszatriatlon.hu honlapon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában