Labdarúgás

2 órája

A 90. percben 11-est hibáztak - fotók!

Labdarúgás: vármegyei I. osztály, 11. forduló

Fotó: Vajda János

Szirmabesenyői SK – Bánhorváti      1-1 (0-0)
Szirmabesenyő, 100 néző. V.: Tóth J. (Fülöp, Bense Marcell).
Szirmabesenyői SK: Bóni – Leskó, Szurdok, Balázs, Nyíri, Figeczki (Nagy R.), Nagy G., Simon, Péter (Fehér), Vróbel (Raduly), Varga Á. (Tóth M.). Edző: Leskó Miklós és Balázs Ádám.
Bánhorváti: Málik – Bári, Kovács Sz. (Tóth L.), Pogonyi D., Kazvinszki, Pogonyi B., Bottlik, Kerékgyártó (Ignácz), Sándor, Jobbik, Fábián (Bicskey). Edző: Mátyás József.
G.: Szurdok, ill. Pogonyi B. (11-esből).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Peknyó László, elnök: – Az első félidőben mindennel foglalkoztunk, csak az igazi focival nem. A másodikban jól játszottunk, akartunk, vezettünk, de egy ajándék büntetővel kiegyenlített az ellenfél. A 90. percben ahelyett, hogy eldöntöttük volna a meccset tizenegyest hibáztunk, így igazságosnak mondható az eredmény. 
Mátyás József: – Az első félidőben nagy lehetőségeket szalasztottunk el, ami majdnem megbosszulta magát. A nehéz talajú pályán rengeteg hiba volt, de ezeket nem a két csapat követte el... A minimum célt teljesítettük, de maradt hiányérzetünk. 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában