röplabda

4 órája

A papírforma és a lappangás

Férfi röplabda NB I Extraliga, 3. forduló

MEAFC-Peka Bau – Vidux-Szegedi RSE    (Miskolc, egyetemi körcsarnok, vasárnap, 18.00) 
Barócsi Ákos, MEAFC szakosztályvezetője: – A múltban nagy csatákat játszottunk egymás ellen, azóta viszont kicserélődött a két gárda. Kiélezett mérkőzés vár ránk, célunk a szezon első győzelmének megszerzése. Az első két meccsen ugyanis kikaptunk, a Kazincbarcikától azonban egy szettet elraboltunk. A koncentrációt végig fenn kell tartanunk, a lendület amúgy megvan a srácokban, és ebben az esetben nem lehet probléma, mert papíron erősebb állománnyal rendekezünk.  

Debreceni EAC – GreenPlan-VRC Kazincbarcika    (Debrecen, vasárnap, 18.00) 
Toronyai Miklós, GreenPlan-VRC Kazincbarcika vezetőedzője: – Tudjuk, hogy jó Debrecenhez megyünk, vendéglátónk önbizalommal teli alakulat, hiszen legutóbb 0:2-ről fordította meg a meccsét, mi pedig ennek az ellenkezőjét produkáltuk itthon. Amennyiben mindenki egészséges és bevethető lesz, a győzelemért fogunk harcolni és jó összecsapást vívunk majd. Óhidi és Csordás maródi, ha lesznek akkor viszont növekszenek az esélyein. Amennyiben nem játszhatnak, ráadásul még másokban is lappang valamilyen betegség és jelzik, hogy nem szerepelhetnek, akkor kerülünk bajba. A padunk ugyanis rövid és ebben az esetben tisztes helytállásra törekszünk. 
 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában