Röplabda

3 órája

Az egyetemisták három pontot hoztak, a barcikai edzőnek déjà vu érzése van - fotók

20241020 Miskolc RÖPLABDA Férfi NB I Extraliga, 3. forduló: MEAFC-Peka Bau – Vidux-Szegedi RSE. Miskolc, Egyetemi körcsarnok Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Röplabda: Extraliga

Férfi NB I Extraliga, 3. forduló:
MEAFC-Peka Bau – Vidux-Szegedi RSE 3:1 (19, -26, 17, 22)
Miskolc, Egyetemi körcsarnok, 180 néző. V.: Gyulai, Horváth.
MEAFC: Kostovic 2, Árva 11, Dóczi 7, Komlósi 13, Piwowarczyk 9, Csizmadia 4. Csere: Fenyvesi (liberó), Simkó 3. Vezetőedző: Kovács Zoltán.
Szeged: Bodnár 1, Fitor 8, Da Rocha 10, Sarnyai 8, Kasnyik 10, Honti 2. Csere: Borsi (liberó), Engel, Lehoczki. Vezetőedző: Ferrigno Machado.
Kovács Zoltán: – Örülök a győzelemnek. Ez az első sikerünk, ám úgy érzem, nem sikerült jó formában röplabdáznunk. A szerváink nagyon gyengék voltak, és bejátszhatóak a Szeged számára, de mégis dicséret illeti a csapatot, mert harcoltak a végsőkig. Talán a két fiatal csapat között a mi rutinunk volt az, ami döntött, a végjátékoknál.
Ferrigno Machado: – Nagyon jó küzdelem volt, gratulálok a Miskolcnak. Talán, ha nem ennyire tartalékosak vagyunk, még szorosabb lehetett volna a mérkőzés.

 

Debreceni EAC – GreenPlan-VRC Kazincbarcika 3:2 (29, -15, -21, 15, 12)
Debrecen, 150 néző. V.: Jámbor, Bátkai-Katona.
DEAC: Moret Vargas 12, Lasecki 7, Lescay 31, Kiss I. 5, Elleh 19, Kun 9. Csere: Imre T. (liberó), Dorogi. Vezetőedző: Fodor Antal.
Vegyész RC: Nikolov 3, Péter M. 10, Garan 10, Miklósi-Sikes 19, Pozzobon 23, Cziczlavicz 7. Csere: Kiss M. (liberó), Óhidi, Péter B. 1. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Fodor Antal: – Változatos mérkőzés volt. Örülök, hogy hátrányból meg tudtuk fordítani a meccset, és sikerült végül nyernünk.
Toronyai Miklós: – Sajnálom, déjà vu érzésem van, a második héten verjük meg magunkat. Szinte majdnem lekopíroztuk a múltkori mérkőzést. Az első szettben vezettünk, nem tudtuk kihasználni a lehetőséget, hogy akár 3:0-ra is nyerhettünk volna. 2:1-es vezetésnél, a negyedik szettben megtört a lendületünk, nem értem ezt a hullámvasutat, pedig majdnem minden mutatóban jobbak voltunk.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában