Labdarúgás: Magyar Kupa

3 órája

Hatot lőttek, továbbjutottak az erősen hiányos kerettel érkezővel szemben

Labdarúgás: Magyar Kupa

Női Magyar Kupa, 4. forduló (a 8 közé jutásért):
Diósgyőri VTK – Soroksár SC 6–2 (3–1)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Hegyi (Gergely, Trapp).
DVTK: Ádám – Szolomájer, Madarász, Boros, Avery (Myhal, 60.), Sain, Havasi, Nagy P. (Mezőssy, 82.), Katona (Somogyi, 82.), Connell (Mikó, 60.), Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor.
Soroksár: Fehér L. – Benke, Miszlai, Mucsi, Mislai, Győrik, Földvári F., Kovács L., Schmidt (Czikkely, 88.), Csizmadia J. (Siklósi, 82.), Czinege. Vezetőedző: Dukon Béla. 
G.: Nagy P. (10., 26. – a másodikat 11-esből), Connell (35.), Katona (65.), Kovács L. (71. – öngól), Sain (79.), ill. Czinege (23., 48.) 
Kiállítva: Szolomájer (57.).
Bém Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, amiből három gólt szereztünk. A szünet után is próbáltunk nyomást gyakorolni az ellenfélre és irányítani a játékot. A csapat ezen a mérkőzésen bizonyította, hogy mentálisan egységesek vagyunk, mert 30 percet emberhátrányban játszottunk és ennek ellenére szereztünk még három gólt. Gratulálok a lányoknak és a stáb tagjainak!
Dukon Béla: – Komoly gondjaink voltak, hiszen különböző okok miatt tíz mezőnyjátékosom maradt, így kérdés volt, hogy el tudunk-e egyáltalán jönni ezzel a hiányos kerettel. Érdekes meccs volt, volt több olyan ziccerünk is, amikor csak be kellett volna lőni a labdát, de nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel. Ezen kívül, amilyen buta hibákat el lehetett követni, azt elkövettük. A gólkülönbség túlzott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában