Labdarúgás

2 órája

Mezőkövesdi haditerv: három után jöhet a negyedik

Labdarúgás, NB II, 9. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Budafoki MTE    (Mezőkövesd, vasárnap, 13.00)
Csertői Aurél, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Lendületbe jöttünk és azt gondolom, hogy a csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a kupa- és bajnoki mérkőzéseinket aszámolva bekövetkezzen a sorrendben negyedik sikerünk. Persze lesz ellenfelünk is, ráadásul a Budafok jó pozicióban van, jó játékot játszik, így nehéz feladat vár ránk. Az a célunk, hogy folytassuk a remek sorozatunkat és ezt minél tovább kitoljuk. Sokat kérdezték, hogy mitől talált így magára az együttes, erre azt válaszolhatom, hogy egy új edző mindig új impulzust ad és szabadít fel, a konklúziót azonban csak hosszabb táv, így tíz találkozó után lehet levonni. Az idő nem valami remek és aki azt mondja, hogy hidegben, vízben, esőben, vagy éppen hóban szeret futballozni, az hazudik. Stadionunk pályája azonban alkalmas a játékra, így a külső körülményekkel nem foglalkozunk, tömören és velősen: győzni akarunk, hogy tovább araszoljunk felfelé a táblázaton. 
A dél-borsodiak közül egyedül Illés B. sérült, a többiek a szakvezető rendelkezésére állnak. 
Az MZSFC várható kezdőcsapata: Juhász I. – Kállai K., Bora, Varjas Z., Zachán – Zvekanov, Cseri, Vajda S. – Horváth K., Szalai J., Bartusz. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában