Magyarország

2019.05.03. 14:13

Siker volt, újráztak Miskolcon

Miskolc - Tapolcán döntötték el, ki legyen az év legszebb menyasszonya.

Miskolc - Tapolcán döntötték el, ki legyen az év legszebb menyasszonya.

A tavalyi első rendezvény nagy sikere után idén is megrendezték a Magyarország Legszebb Menyasszonya versenyt.

Zsűri Zsidró Tamással

Egy évvel ezelőtt nyolc lány állt a zsűri elé, idén viszont bővült a létszám, három régióban is tartottak előválogatót. Az országos döntőn a miskolctapolcai Avalon Resort & Spaban tizenkét menyasszony mérte össze bájait.

Ha valaki nem került be a döntősök közé, az természetesen nem azt jelenti, hogy nem volt elég szép – hiszen minden menyasszony gyönyörű, ez az esküvők első szabálya – hanem azt, hogy mások – egyéni stílusukat, ruháikat tekintve – közelebb álltak a szakmai zsűri által képviselt ízléshez.

A döntősök mezőnye, a menyecskék foglalkozásának tekintetében, igazán színesre sikerült. Szülésznő, orvostanhallgató, sőt rendőrnő is akadt közöttük – egy szerencsés vőlegény valószínűleg most is a TNT idevágó slágerét dúdolgatja éppen. A versenyen viselt ruhákat Halász Éva esküvői ruhatervező segítségével választották ki a lányok. A kilenctagú szakmai zsűri Zsidró Tamás vezetésével az utcai, menyecske- és menyasszonyi ruhás felvonulást követően döntött a 2019 Legszebb Menyasszonya cím sorsáról. Az első három helyezett értékes díjakban, egyedi ajándékokban részesült.

ÉM-BM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!