„Mikroadományok”

3 órája

Házkutatást tartottak Karácsony jogi főtanácsadójának ügyvédi irodájában

Tordai Csabához korábban már kétszer is kiszállt a hatóság. A Magyar Nemzet információi szerint a házkutatásnak a 99 Mozgalommal kapcsolatos „mikroadományokhoz” van köze.

MW

Újabb házkutatást tartottak a közelmúltban Budapest főpolgármesterének jogi főtanácsadójánál

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Néhány hete ismét megjelentek és házkutatást tartottak a 99 Mozgalom ügyében vizsgálódó nyomozó hatóság munkatársai a főpolgármester jogi főtanácsadójának, Tordai Csabának a belvárosi ügyvédi irodájában – értesült a Magyar Nemzet. Tordaihoz korábban már kétszer is kiszállt a hatóság, elsőként tavaly novemberben, amikor forrásaink szerint okirat-hamisítás gyanúját erősítő bizonyítékokat foglaltak le. 

A lap az ügyben érdeklődött az eljárást felügyelő Fővárosi Főügyészségnél, tőlük a következő választ kapták:

a kérdezett, költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő bűnügyben az eljárás érdekeire is figyelemmel arról áll módunkban tájékoztatni, hogy a nyomozó hatóság – ügyészi indítványra beszerzett – bírói engedély birtokában 2024. szeptemberében ismét kutatást tartott egy ügyvédi irodában.

A Magyar Nemzet teljes cikke IDE KATTINTVA folytatódik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában