Szponzorált tartalom

2020.11.30. 17:33

Mindig az igazságot és a tényeket képviselik

Vállalatirányítási és minőségbiztosítási rendszereket használnak a munkafolyamatok optimális szervezéséhez.

Irodánk kifejezetten a gazdasági életre és a versenyszféra szereplőinek igényeire specializálódott, a klasszikus hazai ügyvédmodelltől tudatosan eltérő nyugati mintát követjük. Hiszünk abban, hogy az ügyvédi szolgáltatás ugyanolyan termék, mint bármely szolgáltatás, mely folyamatos tökéletesítésre és fejlesztésre szorul, és amelynek privilégiumoktól mentesen, alázattal kell megfelelnie az ügyfél igényeinek.

Ennek megfelelően a versenyben és a minőségben hiszünk, szolgáltatásunkban az igényességre és a tökéletességre törekszünk. Munkatársaink folyamatos képzésekben vesznek részt, irodánk minden technikai újítást tudatosan használ és fejleszt. Vállalatirányítási és minőségbiztosítási rendszereket használunk a munkafolyamatok optimális szervezéséhez. Miskolci alapítású ügyvédi irodaként és tősgyökeres, lokálpatrióta miskolci ügyvédekként jól ismerjük a térség sajátosságait, jellegzetességeit és jogi problémáit. Hiszünk benne, hogy Miskolc és az északkeleti régió – minden nehézsége ellenére – nagyszerű gazdasági és üzleti lehetőségeket rejt azok számára, akik kitartóak, és készek tenni az álmaik megvalósításáért.

Filozófiánk és hitvallásunk: az ügyvédnek nem az a feladata, hogy azt mondja, amit az ügyfél hallani akar, szemben a realitással, és keltsen hiú ábrándokat vagy irreális reményeket, hanem az igazságot és a tényeket kell képviselnie, akkor is, ha ezzel rossz szembesülni. Ezért mindig – akár kíméletlenül – őszintén és egyenesen tárjuk fel a jogi lehetőségeket. Jelképünk az említett hitvallásunkat tükrözi, hiszen a legenda szerint a „Bocca della Veritá” – „az Igazság szája” – leharapta a hazugok kezét.

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában