Sport

2013.02.01. 17:19

Kellene már egy bravúr!

Kézilabda - A debreceni hölgykoszorú a hét végén Veszprémben feledtetheti az elmúlt meccsek csalódásait.

Kézilabda - A debreceni hölgykoszorú a hét végén Veszprémben feledtetheti az elmúlt meccsek csalódásait.A női kézilabda NB I. 16. fordulójában a DVSC-Fórum idegenben lép pályára, a debreceniek szombaton 18 órától Veszprémben vendégeskednek. A szezon előtt nagy kérdés volt, hogy főként a győri utánpótlásra épülő gárda mire lesz képes az élvonalban. Nos, a Róth Kálmán által irányított fiatalok hét győzelemnél és egy döntetlennél járnak a pontvadászatban, míg a Békéscsaba ellen bejutottak a legjobb négy közé a Magyar Kupában. Ráadásul az őszi debreceni bajnokin legyőzték a Lokit...

Fejben erősnek kell lenni

– A felkészülés során természetesen előkerült ennek a meccsnek a felvétele, amit kielemeztünk. Górcső alá vettük a hibákat, s megbeszéltük, mivel lephetjük meg a Veszprémet – nyilatkozta a Naplónak Makai Veronika, a Loki kapusa, aki a legutóbbi, BSE elleni rangadón remekül védett, ám ez is kevés volt a sikerhez. – Nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk legyőzni a BSE csapatát, az utolsó negyedórát nagyon elrontottuk, talán túl hamar elhittük, hogy megvan a meccs. Szombaton nem mi leszünk a találkozó favoritjai, de ebben a bajnokságban bárki okozhat meglepetést, remélem, most mi leszünk azok. Akkor lehetünk sikeresek, ha az ellenfél kulcsemberét, Tóth Esztert semlegesíteni tudjuk, hiszen ő irányítja a Veszprém játékát. Ha mentálisan „ott leszünk”, akkor mindenképpen lehet esélyünk a bravúrra – fogalmazott az ifjú debreceni tehetség.

HBN-BN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!