Sport

2014.08.01. 09:49

DVTK vs. Krasznodar - YouTube sztár lesz a DVTK ellen kimaradt ziccer

A Krasznodar csatára két gólos előnynél kihagyta a kihagyhatatlant, nem tudott az üres kapuba gurítani. Nagy karrier vár a jelenetsorra.

A Krasznodar csatára két gólos előnynél kihagyta a kihagyhatatlant, nem tudott az üres kapuba gurítani. Nagy karrier vár a jelenetsorra.

Az Európa Liga odavágó 74. percében, 1-3-nál történt a jelenetsor, mikor Kádár Tamás gurította haza a labdát a DVTK hálóőrének. Antal Botond előbb higgadtan húzta el a labdát a rá támadó csatár elől, ezt követően azonban aláfordult a bokája és Bistrov könnyedén szerelni tudta. A támadó így egy az egyben, senkitől sem zavartatva guríthatott volna az üres kapuba, ő azonban a kapufa mellé küldte a játékszert, így középkezdés helyett kirúgás következett.

A DVTK kapusa már nem tudta játékba hozni a labdát, az eset során részleges bokaszalag-szakadást szenvedett és a helyén Ivan Rados fejezte be a mérkőzést.


Európa Liga: DVTK vs. Krasznodar - Az orosz ötödik ötöse…

Nagy különbségű vereségével szinte biztosra vehető a Diósgyőri VTK nemzetközi kupabúcsúja. tovább »

Európa Liga: DVTK vs. Krasznodar - Edzői nyilatkozatok

"Ettől a szinttől még messze vagyunk, innentől a magyar bajnokságra kell koncentrálni" - nyilatkozta Sivic Tomislav a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Krasznodar elleni harmadik fordulós Európa Liga-selejtező 1. mérkőzése után. tovább »

EL-selejtező - A harmadik forduló eredményei

Budapest, 2014. július 31., csütörtök (MTI) - A Lovrencsics Gergővel felálló lengyel Lech Poznan egygólos vereséget szenvedett az izlandi Stjarnan otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki első mérkőzésén. tovább »

BOON-ÉLŐ - Európa Liga: DVTK vs. Krasznodar 1-5 (0-2)

Debrecen, Miskolc - Máltai és bolgár csapatok után ezúttal egy orosz klub várt a DVTK-ra az Európa Liga-selejtezőjének 3. fordulójában. A Diósgyőri VTK vs. FK Krasznodar párharc első mérkőzéséről élőben tudósítottunk a debreceni Nagyerdei Stadionból. tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!