Bulvár, celeb

2018.02.08. 07:14

Természetes szépség? - Celebek, akiknek nem ismeretlen a plasztikai sebészet

Ismét kezd divatba jönni a természetes szépség, de persze ez nem azt jelenti, hogy a sztárok nagy része ne „segítene rá” egy kicsit a genetikára plasztikai beavatkozásokkal. Akár elismerik, akár titkolják, általában elég feltűnő az eredmény. A nők körében az orrplasztika és az ajakfeltöltetés a vezető trend, de a botox és a ránctalanítás is dobogós helyen áll még mindig. Mutatunk pár példát és még pasi is lesz a listán!

Ismét kezd divatba jönni a természetes szépség, de persze ez nem azt jelenti, hogy a sztárok nagy része ne „segítene rá” egy kicsit a genetikára plasztikai beavatkozásokkal. Akár elismerik, akár titkolják, általában elég feltűnő az eredmény. A nők körében az orrplasztika és az ajakfeltöltetés a vezető trend, de a botox és a ránctalanítás is dobogós helyen áll még mindig. Mutatunk pár példát és még pasi is lesz a listán!

1. Britney Spears

A 36 éves Grammy-nyertes énekesnő azon kevesek közé tartozik, akik bevallották, hogy kés alá feküdtek. Sőt Britney még az általa preferált orvos nevét is megosztotta a világgal. Először az orrát „szépítették” meg, majd besegítettek neki megszabadulni a terhessége alatt felszedett plusz kilóktól. Később az ajkait töltötték fel és persze egy kis botox is bekerült a képbe. Még szerencse, hogy Britney ezeket fokozatosan csináltatta meg, így nem lett olyan drámai a változás.

2. Charlize Theron

A gyönyörű és tehetséges színésznőt sokáig elkerülte a pletyka, hogy alakíttatott volna magán. Mostani képeit szemlélve azonban azt pletykálják, hogy a beavatkozások nyoma bizony tetten érhető az arcán. Főként az gyanús, hogy mintha nem múlna az idő felette, szinte nincs ránca, ami inkább utal botoxra és ránctalanításra, mintsem csak a jó sminkre. Az orra is keskenyebb lett az évek alatt. A szeme sem igen más most, mint 10 éve, így a szemhéjplasztikát is pletykálják vele kapcsolatban.

3. Cher

A 70-es évek óta töretlen népszerűségnek örvendő legendás énekesnőről még az is megmondja, hogy alig van rajta terület, amihez ne nyúlt volna orvos, aki sosem látott róla fiatalkori képet. Cher maga is elismerte, hogy átesett orrplasztikán, mellnagyobbításon, valamint a fogsorát is komoly munkával varázsolták fehérré és egyenletessé (igen, ez is egyfajta beavatkozás). Amiről nem beszél, de nyilvánvalóan látható, az az ajakfeltöltés és a ránctalanítás. Sőt még az a pletyka is elterjedt, hogy kivetette a lengőbordáit, így téve még keskenyebbé a derekát. Talán a kevesebb több lett volna, de az is biztos, hogy a valós 71 éves koránál jóval fiatalabbnak néz ki.

4. Cindy Crawford

Az 51 éves volt modell is a plasztikáztatók táborát erősíti. Sokáig elkerülte a beavatkozást, hisz nagyszerű génekkel áldotta meg a sors, valamint rendszeresen edzett és diétázott, ám a szarkalábak előbb-utóbb csak megjelentek. Így ő is a botoxhoz és egyéb ránctalanító eljárásokhoz folyamodott, majd visszavonulása után nagyon sanszos, hogy feltöltette kissé a felső ajkait, amik így már egyforma méretűek mindkét oldalon.

5. Kaley Cuoco

Az Agymenők című sorozat sztárjáról szinte ordít, hogy megműttette az orrát. Nem sok esélye lett volna tagadni, így inkább maga mondta ki, hogy az évek alatt háromfajta beavatkozást végeztek el rajta: orrplasztikát, mellnagyobbítást és nyakránc-simítást. Sőt, a mellnagyobbítását élete egyik legjobb döntésének nevezte. Az okot sem rejtette véka alá: szebb akart lenni, hogy könnyebben kapjon munkát modellként és színészként.

6. Mariah Carey

Mariah mostanában szinte csak a külsejével kapcsolatban kerül címlapra, így nyílt titok, hogy a hízásra igencsak hajlamos és jojó effektusba sokszor beleeső énekesnő több zsírleszíváson is átesett. Egyébiránt ő sem nagyon titkolózik ha az orvos kerül szóba. Nem szégyelli, hogy átszabatta az orrát, megnagyobbíttatta a melleit és az arccsontja környékére pedig implantátumot ültettek be, ezzel feszesítve bőrét.

7. Meghan Markle

Harry herceg menyasszonya eredetileg amerikai születésű és nem áll tőle távol Hollywood sem, hisz édesapja Emmy-díjat nyert filmes szakember. Meghan tinédzserkori képeit a mostaniakkal összehasonlítva nagyon sanszos, hogy minimum az orrához nyúlt hozzá sebész. Bár a végeredmény tényleg esztétikus lett, valószínű, hogy megerősítést már nem fognak tőle kapni az emberek, hisz mégiscsak hercegné lesz, akit nem ildomos ilyesmiről kérdezni.

8. Taylor Swift

Az énekesnő egyszer sem volt hajlandó megerősíteni a pletykákat a nagy változásról, amit 2017-ben következett be a mellein. Rajongói igen kétkedve fogadták nyilatkozatait, miszerint az egész csak a melltartó műve, mivel olyan szembetűnő a méretváltozás. Ráadásul Swift mindig is a természetes szépség mellett kampányolt, így sokan felháborodtak, hogy nem ismerte el saját mellnagyobbító műtétét.

9. Zac Efron

Persze a plasztikai beavatkozások nem csak a nőknél divatosak, hanem az ellenkező nemnél is. A High School Musical sztárja kedves arcú tinédzserből jóképű ifjúvá vált az évek alatt. Az arcát elnézve két plasztikai sebész nyilatkozta egymástól függetlenül, hogy Zak „mostani” orra bizony orvosi munka gyümölcse. Sőt egyikük megjegyezte, hogy a homlokán lévő halvány vonalakat elnézve valószínűleg kapott botox kezelést is.

10. Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő csak egy plasztikai műtétet ismert el nyilvánosan, habár az értő szemek észrevehetik, hogy majdnem mindenhez hozzányúltak az arcán. Igazából a végeredmény így is nagyon szép lett, úgyhogy nem is igazán foglalkozik ezzel a sajtó. Az orrát valószínűleg még modellkorában korrigáltatta. Ikonikussá vált ajkaihoz is hozzányúltak... a két ajak méretét egymáshoz igazították. Mivel felette is múlik az idő, ráncokat mégsem nagyon látunk az arcán, így valószínű ez is inkább az orvos érdeme, mint a természeté. Az egyetlen műtét, amit a színésznő bevállalt az a mellplasztika. Ezt nem esztétikai okokból csináltatta meg, hanem azért mert édesanyja korán elhunyt rákban, így a színésznő úgy döntött, hogy mindkét mellét leveteti, ezzel csökkentve a rizikófaktort, hogy nála is kialakuljon a betegség.


[related-post post_id="3752547"]

[related-post post_id="3751504"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!