KÖNYVAJÁNLÓ

2019.08.10. 08:00

Hírnév, barátok, szerelem vár ránk a Bexi-sorozat által

Egy internetes poszt után lett híres Bexi, mert egy gitárral és a remek hangjával elénekelte a barátjának, hogy megint késett, de vajon mi történt ezután?

Zöldi Anikó

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Az olvasás népszerűsítés érdekében a jövőben igyekszünk érdekesebbnél érdekesebb könyveket bemutatni olvasóinknak. Ez alkalommal a Bexi-sorozatot ajánljuk, amit Leiner Laura írt. A könyv első helyen végzett az Aranykönyv szavazáson.

Az alkotás hat kötetből áll, a műfaja ifjúsági-regénysorozat. Budai Rebeka életében pillanthattunk bele. Bexi, ahogy sokan ismerik, hirtelen épült bele a köztudatba és a popsztár életbe. Rebeka élete 16 éves korában teljesen megváltozott, miután posztolt az akkori barátja oldalára egy videót, amin ő látható egy gitárral és neki énekli a Késtél című saját számát, amiben szemrehányást tesz neki, hogy ismét késett. A poszt nagyon hamar bejárta az internetet és így talált rá Körte, aki felkarolta a fiatal tehetséget és a menedzsere lett. Bexi hamar elveszíti a barátait, mivel egy zenekar tagja volt, ahol amelyben az akkori barátja is tag volt. Az együttes nem kapta meg azt a lehetőséget, amit Rebeka, így konfliktus alakult ki köztük és hamar elveszítette a barátait és a szerelmét. A főhősünk próbált normális életet élni, de ezek után nem tudott, így magán tanuló lett, hogy legyen ideje a tanulásra és a zenélésre is. Átlagos életet él, a hírnév nem szállt a fejébe. Körte egy tévés fellépést szervezett le Bexinek a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Nagy Márkkal kell duetteznie. Márk addigra már belopta magát a tévénézők szívébe és a közönség kedvenc előadója lett. A két fiatal mindent megtesz, hogy a lehető legjobban tudják teljesíteni ezeket a feladatokat.

Innentől kezd igazán érdekes lenni a történet, ahogy két fiatal tehetség egymásra talál. Folyamatosan új emberek jelennek meg Rebeka életében, akik idővel a barátaivá és kollégáivá vállnak. Megismerhetjük Bexi és Márk szerelmét a kezdettektől, annak minden nehézségével együtt.

Laura ismét egy remek világot teremtett az olvasó számára. Ez a könyvsorozat elsősorban azokat a fiatalokat szólítja meg, akik mindennapi problémákkal küzdenek és nehezen tudnak barátkozni és barátokat szerezni.


Eddig ezekről a könyvekről írtunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!