Programajánló

2020.02.27. 19:00

Készüljetek a hétvége nagy bulijaira!

Nincs hiány programokból Miskolcon. Íme néhány tipp azoknak akik buliznának egyet: Groovehouse, Lazarvs, Európa Kiadó és még sokan mások.

Február 27., csütörtök

22.00 ME Classic a miskolci Rockwell Klubban

Face and Dress control.

ME Classic a 2000-es évek legjobb klubzenéivel.


Február 28., péntek

22.00 Nextapes pres. Peter Makto a miskolci Helynekemben

Warm up: Zemar Kambas.

Szigeti Péter, vagy ahogy többen ismerhetik, Peter Makto a budapesti éjszakai élet egyik megkerülhetetlen neve. A DJ így vall a munkájáról: „Szerintem az a legfontosabb minden szakmánál, hogy szeressük, amit csinálunk. Ha DJ vagy, akkor is imádnod kell a munkád, amikor a hátad közepére sem kívánod az újabb utazást a következő buli helyszínére, vagy amikor már borzalmasan fáradt és nyűgös vagy. A zene segítségével úgy érzem, össze tudok kapcsolódni a közönségemmel, ez az a plusz, ami feltölt és mozgósítja az energiatartalékaimat. Úgy érzem, lelkileg néha jobban megterhel ez a munka, mint fizikailag. Néha több stressz van egy rendezvény mögött, mint élvezet. Aztán másnap felkelek, és megint érzem a vágyat, hogy újra lenyomjam a play gombot…”

22.00 Latin Paradise a miskolci Rockwell Klubban

Face & Dress kontroll.

Teljes latin hangulat veszi át az egész Rockwellt. A legforróbb latin zenék, táncoslányok és kongashow.

22.00 Siska Finuccsi & Tkyd & Deego a miskolci Block Bistróban

Klasszik Raptúr.

Deego/Diggieman, Siska Finuccsi (Bloose Broavaz), TKYD (Bloose Broavaz), DJ Arre (Bloose Broavaz).


Február 29., szombat

20.00 A Collins színpadán az Excelsior zenekar

Kapunyitás: 20.00, koncertkezdés: 22.00.

Az Excelsior egy különleges hangvételű rockzenét játszó együttes.

20.00 Lazarvs (Apey & the Pea) a miskolci Helynekemben

Vendég: Antares.

Tíz év alatt az Apey & the Pea a hazai metálvilág egyik legjelentősebb zenekarává nőtte ki magát, és a külföldi jelenlétük is egyre erőteljesebb. A tízéves koncertjükkel azonban lezártak egy korszakot, és új fejezetet nyitnak. „Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől Lazarvs néven folytatjuk tovább” – jelentették be a zenekar tagjai. A Lazarvs tavaly októberben magyarországi klubturnéra indult, emellett a 2020 őszén megjelenő új lemezükön is dolgoznak. „Ezzel az anyaggal zeneileg nagyon messzire megyünk. Hideg, helyenként kifejezetten morbid lesz, tele új dolgokkal” – mesélte Áron András „Apey”.

22.00 Slágerek Éjszakája: Groovehouse a miskolci Block Bistróban

Ezen az éjszakán együtt utazunk vissza a 90-es és 2000-es évekbe…

Február 29-én ismét felidézzük a legkedvesebb 90-es és 2000-es évekbeli örök slágereinket! Ezen az estén felelevenítjük a régmúlt utánozhatatlan hangulatát. Vándor, Hajnal, Ébredj mellettem, Hadadi; Legyen ez egy őrült vágy… Feltűnt, hogy máris dúdolod valamelyik dal szövegét magadban? Nem csoda, hiszen a Groovehouse mindenki által kedvelt zeneszámokkal véste be magát a történelemkönyvekbe. Még a Groovehouse legendás feloszlása előtt elkészült az Adj vissza mindent című dal, ami végül 2012 nyarán került a rádiókhoz. A videóklip bemutatására pedig 2012. október 18-án került sor. Közel két év hallgatás után, 2014 nyarán megjelent a Seholország című daluk. A dalhoz készült videóklip pedig 2014. december 21-én került bemutatásra. 2015-ben egy új, karácsonyi dallal jelentkeztek Néhány nap címmel. A videóklipet 2015. december 24-én mutatták be. 2017-ben bejelentették, hogy közel 10 év után új albummal jelentkeznek. A lemez előfutáraként 2017 novemberében megjelent az Élj című daluk. Végül 2017 decemberében megjelent a hatodik stúdióalbumuk, ami a Groovehouse 6 címet kapta.


Március 7., szombat

20.00 Európa Kiadó-koncert a miskolci Helynekemben

A koncert után Video Disco hajnalig.

Az Európa Kiadó a hazai pop-rock történet egyik legmeghatározóbb zenekara, az idők során újra és újra úgy tudott megújulni, hogy közben sosem vált mainstream-formációvá. Egyéni stílusukat és működésük független szellemiségét fennállásuk óta következetesen megőrizve írják és adják elő dalaikat, amelyek közül ma már sok klasszikusnak számít. Bár az Európa Kiadónak 1981-es megalakulása óta több olyan periódusa is volt, amikor különböző okokból felfüggesztette tevékenységét – ahogy Menyhárt Jenő fogalmaz –, az együttes időnként „hibernálva volt”, most azonban nagyon is élő, olyannyira, hogy új és régi dalok egyaránt elhangzanak majd a fellépésen.

(A borítóképen: A Lazarvs zenekar)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!