BOON - Sport - NB II.

2016.08.10. 14:31

A Cegléd ellen kezdené meg a pontgyűjtést a Cigánd

Cigánd - A vasárnapi nagy pofon után Albertirsára látogat a Cigánd SE csapata, ahol a Ceglédi VSE vendége lesz az NB II 3. fordulójában szerdán.

Cigánd - A vasárnapi nagy pofon után Albertirsára látogat a Cigánd SE csapata, ahol a Ceglédi VSE vendége lesz az NB II 3. fordulójában szerdán.

Ceglédi VSE – Cigánd SE (Albertirsa, szerda, 17.30)

Fogarasi Zoltán, a Cigánd SE vezetőedzője: – Nehéz „okos” gondolatokat mondani egy 7-0-s „zakó” után. Mindenesetre az a véleményem, hogy inkább egyszer kapjunk ki 7-0-ra, mintsem hétszer 1-0-ra. Ettől függetlenül csak tanulhatunk a Szeged elleni mérkőzésből, hiszen most már látjuk, hogy milyen szintre kell eljutnunk ahhoz, hogy beleszóljunk a „nagyok” dolgába. Addig hosszú út vezet, nagyon sok tapasztalatot kell még szereznünk ebben az osztályban, de hiszem, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak lehetünk. Most elválik majd, hogy milyen a játékosaink stressz- és kudarctűrő képessége. A Cegléd ellen sem lesz könnyű a dolgunk, de azon vagyunk, hogy mindenki túllépjen a hétvégi kudarcon és egy kicsit oldottabbá téve a hangulatot méltó ellenfelei tudjunk lenni a szezont igen jól kezdő hazaiaknak. Ahogy azt korábban is mondtam, nagyon jó mentalitású játékosaim vannak, akik iránt a bizalmam töretlen és ha egyenlő feltételeket kapunk, akkor valóban megkezdhetjük a pontgyűjtést a nagyon attraktív támadójátékot felvonultató ceglédiekkel szemben.

A cigándiaknál sérült Kinczel, Varga K. pedig eltiltott.

nEgyed – Molnár R., Raducu, Oltean, Szilágyi – Kasza – Nagy R., Katona, Jóni, Barcsay – Popescu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!