BOON Sziréna

2008.11.17. 19:21

Hármas ütközés a délutáni csúcsban

<p>Miskolc - Hármas ütközés történt a Miskolcon hétfőn délután, a Gömöri felüljárón.&#160;<DIA alt="Baleset a Gömöri felüljárón, Miskolcon" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_a_G_m_ri_fel_lj_r_n__Miskolcon/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset a Gömöri felüljárón, Miskolcon" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A József Attila utca irányába araszolt egy Renault Thalia vezetője gépjárművével, amikor hátúlról belekoccant egy Suzuki WagonR. Ekkor mögöttük érkezett egy Audi, és a vezetője próbálta kikerülni a Suzukit, de mivel a koccanás hirtelen lerövidítette a távolságot, így az Audi vezetője a WagonR-be hajtott. A délutáni csúcsban történt baleset jócskán lelasította, a mostanában nem éppen pörgős, útépítéssel tele tűzdelt miskolci közlekedést. Személyi sérülés nem történt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!